Angular programmeurs in Oekraïne


Contact opnemen
angular

Bent u op zoek naar Angular programmeurs voor uw organisatie, maar heeft u moeite om de juiste kandidaat in uw omgeving te vinden? Grid Dynamics helpt u graag aan ervaren ontwikkelaars uit Oekraïne. Wij vinden IT-talenten voor u in Oekraïne en zorgen voor een team van Angular developers dat fulltime voor uw organisatie werkt. 

Grid Dynamics verzorgt de werkplekken, HR, retentie, salarisadministratie en belastingen. Uw ontwikkelteam werkt fulltime - vijf dagen per week en acht uur per dag - voor uw organisatie. Zij werken volgens de regels en procedures van uw organisatie, waardoor zij snel uw werkprocessen en producten leren kennen. Zo kunt u zich volledig richten op het runnen van uw team en zorgen wij voor de rest.

6 redenen om Angular developers te huren met Grid Dynamics

Werk met de beste programmeurs

Grid Dynamics selecteert Front-End developers met Angular ervaring die bij uw wensen passen. Hierna bent u in de gelegenheid om de kandidaten van uw keuze te interviewen en selecteert u uw nieuwe Angular developers. 

Stuur uw team direct aan

Wanneer u werkt met Grid Dynamics is er geen tussenkomst van derden, want u Angular programmeurs rapporteren rechtstreeks aan u. Grid Dynamics ondersteunt u wanneer u dat nodig vindt.

Bespaar kosten

Uw Angular developers werken vanuit één van onze compleet ingerichte kantoren in Kiev, Dnipro of Kharkiv – de belangrijkste techsteden van Oekraïne. Uw ontwikkelteam heeft hier de beschikking over alle benodigde hard- en software. Bovendien hebben onze klanten 15% tot 55% op loonkosten kunnen besparen.

Ontvang allround ondersteuning

Grid Dynamics biedt u een team van HR- en retentiespecialisten, office managers en systeembeheerders. Wij helpen u op dagelijkse basis en onze accountmanager zorgt ervoor dat u een goede en effectieve werkrelatie opbouwt en onderhoudt met uw programmeurs.

Agile coaching voor uw team

Onze Agile consultant laat uw team efficiënt en snel werken door middel van de meest effectieve software ontwikkelpraktijken.

learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over dedicated team? Veel gestelde vragen(Frequently Asked Question)

Kan ik ook terecht als ik een klein team wil? Wat is de minimale teamgrootte bij Grid Dynamics?

  • Ja, dat kan. Je kunt bij ons terecht vanaf 1 fte.

Ik wil een dedicated team opzetten, maar ik heb hier geen ervaring mee. Kunnen jullie hierbij helpen?

  • We hebben 20 jaar ervaring in het opzetten van ontwikkelteams, wij weten hoe je dit effectief en financieel efficiënt opzet.

We werken nu Agile, kan het remote team dit ook?

  • Jazeker, we zullen een audit doen en jullie werkwijze adopteren in het nieuwe team.