Full-Stack Ontwikkelaars in Oekraїne Inhuren


Contact opnemen
full-stack

Hebt u een full-stack ontwikkelaar nodig? Grid Dynamics kan u helpen bij het opzetten van een team van de meest talentvolle software ingenieurs van Oekraïne - een team dat u direct beheert, terwijl wij andere aspecten regelen zoals salaris, werkruimte en belastingen.

Deze verzamelde groep professionals wordt voltijds lid van uw ontwikkelteam en werkt 8 uur per dag, 5 dagen per week aan uw project.

Dit is wat u met Grid Dynamics krijgt

Talentvolle Full-Stack ontwikkelaars

We controleren alle potentiële kandidaten van tevoren en sturen u alleen de software ingenieurs die 100% aan uw vereisten voldoen. u krijgt een onbeperkt aantal cv's te beoordelen en kunt ook uw eigen testopdrachten geven - recruitment is flexibel en wordt aangepast aan de specifieke behoeften.

Snelle Recruitment

We hebben een enorme database van ervaren Oekraïense specialisten, wat betekent dat onze recruiters binnen 5-6 weken in staat zullen zijn om een geschikte full-stack ontwikkelaar te vinden.

Agile Consultant

Onze interne agile consultant zorgt ervoor dat uw team op de hoogte is van de nieuwste software ontwikkelmethoden.

Kantoorruimte

Elke ontwikkelaar die bij ons wordt ingehuurd, krijgt een volledig uitgeruste werkplek in een van onze ontwikkelingscentra. Deze centra zijn gevestigd in de belangrijke tech steden van Oekraïne - Kiev, Kharkiv en Dnipro - en hebben alle nodige software.

Team Behoud

We begrijpen dat u geïnteresseerd zal zijn om een langere periode met de ontwikkelaar samen te werken, dus we besteden grote aandacht aan het behoud. Onze behoud managers richten zich op het zorgen voor een gelukkig team, dat positief werk zal produceren. We organiseren regelmatig meetups en bedrijfsevenementen - allemaal met het uiteindelijke doel om een leuke maar efficiënte kantooromgeving te bieden.

Administratieve Ondersteuning

Uw aandacht zal gericht zijn op de belangrijkste aspect: het ontwikkelproces. We zullen omgaan met de belastingen, loonstrook, vakanties en ziekteverlof van uw full-stack software ingenieurs.

Een betrouwbare partner

Grid Dynamics is een gevestigd bedrijf met meer dan 65 tevreden klanten die al 17 jaar op de markt is. Als u ervoor kiest om uw full-stack team bij ons in te huren, sluit u zich aan bij een bewezen bedrijf.

Support Personeel

Onze klanten worden ondersteund door specialisten, accountants, systeembeheerders, office managers en reisbureaus. Deze mensen helpen u om een band op te bouwen met uw full-stack ontwikkelaars, helpen bij het onderhouden van soepele bedrijfscommunicatie en bij het implementeren van effectieve strategieën voor teambeheer die invloed zal hebben op eindproducten.

learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over dedicated team? Veel gestelde vragen(Frequently Asked Question)

Kan ik ook terecht als ik een klein team wil? Wat is de minimale teamgrootte bij Grid Dynamics?

 • Ja, dat kan. Je kunt bij ons terecht vanaf 1 fte.

Ik wil een dedicated team opzetten, maar ik heb hier geen ervaring mee. Kunnen jullie hierbij helpen?

 • We hebben 20 jaar ervaring in het opzetten van ontwikkelteams, wij weten hoe je dit effectief en financieel efficiënt opzet.

We werken nu Agile, kan het remote team dit ook?

 • Jazeker, we zullen een audit doen en jullie werkwijze adopteren in het nieuwe team. 

Hoe Full-Stack ontwikkelaars In te Huren

Wat betekent Full-Stack?

Een full-stack ontwikkelaar combineert kennis van de back-end, front-end en database van een project. Googelen deze termen kan verwarrend zijn, bijvoorbeeld tegenstrijdige Quora artikelen of eindeloze Reddit discussies, dus hier is een korte handleiding:

 • Front-end ontwikkelaars richten zich op wat u kunt zien en gebruiken; het ontwerp, de functionaliteit- en de gebruikerservaring.
 • Back-end ontwikkelaars laten deze dingen gebeuren, door te werken aan behind-the-scenes technologieën en hoe ze informatie transporteren.
 • Databases zijn waar deze stukjes informatie worden opgeslagen.

Full-stack Ontwikkeling

In feite is het verschil tussen front-end en full-stack dat een full-stack ingenieur ook aan de back-end van uw project kan werken. Ze kunnen controleren hoe een product eruit ziet, animeert en reageert, maar ook hoe het toegang krijgt tot informatie, communiceert met een browser en een logische database behoudt. Ze kunnen zich aanpassen aan een groot aantal projectbehoeften, maar hebben niet de specifieke vaardigheden die een expert op een bepaald gebied kan opleveren, maar beheren alle aspecten van de "stack"

Wanneer moet u Full-Stack ontwikkeling overwegen? 

Het is het beste optie om een full-stack ontwikkelaar in te huren als het product niet groot of erg ingewikkeld is. Projecten zoals prototypen, minimale levensvatbare producten of basis apps kunnen full-stack ontwikkeling heel efficiënt gebruiken. Full-stack ontwikkeling is ook geweldig als u een project vanaf de grond af wilt laten bouwen en tot het einde wilt voltooien. Dit is vooral het geval als de vereiste technologieën goed met elkaar samenwerken (bijvoorbeeld JavaScript en .NET of PHP), daarom is het populair is bij startups.

Hier Zijn Enkele Voor- en Nadelen van Full-Stack Ontwikkeling:

Voordelen:

 • Eén persoon is verantwoordelijk voor de hele applicatie architectuur
 • Ze zullen alle aspecten van het project begrijpen en erbij betrokken zijn
 • U vermindert de kosten door één toegewijde ontwikkelaar te hebben
 • Communiceren zal effectief zijn

Nadelen:

 • Een ingewikkeld product zal niet slagen in tijd en kwaliteit
 • Goede full-stack ontwikkelaars met grondige kennis in verschillende talen zijn moeilijk te vinden (hoewel onze database kan helpen!)
 • De ingenieur zal waarschijnlijk geneigd zijn tot een specifieke technologie en moeite hebben om anderen te integreren

Ik wil een Full-Stack Ontwikkelaar Inhuren: Wat Moet ik Nu Doen?

Na het zoeken naar full-stack ontwikkelaars wilt u zich voorbereiden op de interviewfase — hier zijn enkele tips voor dit belangrijke proces:

 • Analyseer hun cv's vóór het interview: het kan verleidelijk zijn om gewoon persoonlijk met uw potentiële werknemers te praten, maar u kunt veel vertellen van de cv die zij leveren. Opnoemen van irrelevante vaardigheden (zoals Microsoft Word) is vaak een manier waarop een onervaren ontwikkelaar zijn vaardigheden invult, maar veel van de gebruikelijke gevaar tekens zijn zelfs nuttig bij full-stack ontwikkeling (bijvoorbeeld Adobe Photoshop is veel voorkomend in de lijst irrelevante vaardigheden - maar hier belangrijk zijn voor de front-end aspecten van het project).
 • Bepaal hun skills: Full-stack ontwikkeling kan veel verschillende aspecten van software engineering omvatten, dus neem de tijd om de vaardigheden van een specifieke kandidaat te bepalen. Een full-stack ontwikkelaar moet problemen op elk niveau kunnen diagnosticeren (bijvoorbeeld aan de klantzijde, in de database, via het besturingssysteem). JavaScript, HTML, CSS, AngularJS en Agile software ontwikkeling zijn de meest gevraagde skills, maar hebben ze ook ervaring met besturingssystemen zoals Ubuntu of FreeBSD? Naast de front-end kunnen ze expert zijn in SQLite, maar uw project vereist PostgreSQL. of kennen ze een applicatie framewerk zoals Ruby on Rails dat hier goed bij aansluit? Het is de moeite waard om deze specifieke aspecten van full-stack engineering te overwegen, omdat u niet wilt weten of over een gebrek aan vaardigheden halverwege de ontwikkeling. 
top10-most-requiered-skills-for-full-stack-developer-uk

De meest gevraagde skills 

 • Praktische opdracht: tijdens het sollicitatieproces zal u precies bepalen welke kwaliteiten uw full-stack ontwikkelaar moet hebben; de enige manier om er zeker van te zijn dat ze deze kunnen uitvoeren, is een praktische opdracht. Specifieke vragen moeten goed worden beantwoord, maar u moet begrijpen dat enkele van de beste ingenieurs bij een vraag of twee kunnen een fout maken. Voorbeeldtaken om de kwaliteit van de database en de efficiëntie van de codering te bepalen moeten worden gebruikt om zeker te zijn van de mogelijkheden van uw ontwikkelaar, en in het algemeen moet u ervoor zorgen dat uw project in veilige handen is.

Wat te Vragen Tijdens de Sollicitatie

Hier zijn enkele belangrijke vragen om een full-stack ontwikkelaar te stellen tijdens het interview die u moet voorbereiden:

 • Wat is volgens u het onderdeel van product ontwikkeling waarin u het beste presteert? Welk deel van de product ontwikkeling geniet u het meest van?
 • Beschrijf uw ideaal ontwikkelde back-end / front-end / database?
 • Stel u zich even voor dat er twee ontwikkelaars aan een project werken: een aan de front-end en een aan de back-end. Hoe zou u hun samenwerking op de meest effectieve manier organiseren?
 • Kunt u voorbeelden geven van projecten die u zelf hebt uitgevoerd?
 • Kunt u voorbeelden geven van projecten die u hebt volgebracht met een uitstekend ontwikkelde front-end?
 • Kun je voorbeelden van je projecten geven met een ingewikkelde front-end?

Deze vragen zijn tamelijk provocerend en lastig, maar u moet iets anders dan alleen maar skills / codeervermogen vragen. Met deze vragen kunt u de voltooide projecten van de ontwikkelaar bekijken, zodat u niet alleen hun front-end, back-end en database vaardigheden kunt evalueren, maar ook hoe deze dingen met elkaar samenwerken en worden geïmplementeerd.

Wat is het Gemiddelde Full-stack Ontwikkelaar Salaris?

Een van de belangrijkste voordelen van full-stack ontwikkeling is dat u één ingenieur inhuurt - alle aspecten van een traditioneel team zullen bij één persoon passen, terwijl u nog steeds een effectief eindproduct ontvangt.

average-full-stack-developer-salaries-us

Full-stack ontwikkelaar salarissen in de VS

In de VS bedraagt het gemiddelde full-stack ontwikkelaar salaris volgens Indeed $110.762 in 2017, ongeveer $51 per uur. San-Francisco biedt full-stack-engineers de hoogste salarissen - meer dan $130.000 per jaar. New York, Seattle en Los Angeles volgen respectievelijk met $120.000, $118.000 en $117.000. De full-stack ontwikkelaar salarissen  in Washington DC zijn gemiddeld - $110,05` per jaar.

In het Verenigd Koninkrijk is het gemiddelde full-stack ontwikkelaar salaris ongeveer $ 54,751, volgens ITJobsWatch.

Als u in een van deze landen bent gevestigd, kan het lastig zijn om een lokaal beschikbare full-stack ontwikkelaar te vinden. Als u outsourcing overweegt, krijgt u een veel bredere talentenpool; op Upwork (een freelancing platform), kunnen de uurtarieven in Azië variëren van $ 20 (Filippijnen) tot $ 40 (India), en in Latijns-Amerika kunnen de prijzen $ 30-50 zijn. Oekraïense freelance tarieven variëren van $ 30-40, afhankelijk van de vaardigheden en ervaring van de ontwikkelaar.

Full-stack-developer-job-posting-trends-uk

Full-Stack Ontwikkelaar Job Postings Trend | ITJobsWatch

full-stack-developer-job-posting-trends-indeed

Full-Stack Ontwikkelaar Job PostingsTrend | Indeed

Tenslotte

We weten dat het moeilijk kan zijn om een geschikte full-stack ontwikkelaar te vinden en we hopen dat de informatie op deze pagina u kan helpen. We kunnen u bij elke stap van het proces begeleiden en als u klaar bent om een full-stack engineer in te huren, neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.