iOS Ontwikkelaars in Oekraїne Inhuren


Contact opnemen
front-end

Bent u op zoek naar iOS developers voor uw organisatie? Grid Dynamics helpt u bij het opzetten van uw iOS-team in Oekraïne. Wij vinden IT-talenten voor uw organisatie die fulltime voor u werkzaam zijn.

Grid Dynamics verzorgt de werkplekken, HR, retentie, salarisadministratie en belastingen. Wij werven snel de juiste kandidaten voor u, die u vervolgens zelf mag interviewen. Uw iOS developers werken volgens uw werkprocessen en leren uw producten snel kennen. U kunt zich volledig richten op het runnen van uw team en wij zorgen voor de rest.

Waarom iOS-ontwikkelaars inhuren via Grid Dynamics?

  • U werkt met de beste iOS-ontwikkelaars uit Oost-Europa.
  • Wij werven snel de juiste kandidaten voor u.
  • U verlaagt uw IT-kosten en optimaliseert uw IT-budget.
  • U hoeft geen grote bedragen te investeren voor kantooronderhoud, ondersteunend personeel en juridische kwesties. Grid Dynamics regelt de administratieve ondersteuning voor uw team.

Recruitment van iOS-ontwikkelaars

  • Zodra u ons een functieomschrijving toestuurt, starten wij met het zoeken van de juiste iOS-ontwikkelaars voor uw organisatie. Onze HR-medewerkers maken een pré-selectie van de kandidaten op basis van uw eisen en wensen. U voert de sollicitatiegesprekken met de developers en beslist zelf wie u aanneemt. Grid Dynamics blijft zoeken tot we de juiste ontwikkelaar voor u hebben gevonden.

Opzetten iOS Team in Oost-Europa

  • Grid Dynamics biedt uw iOS developers een werkplek en de hard- en software tools die zij nodig hebben. U werkt rechtstreeks met uw iOS ontwikkelaars. Wij zorgen voor de dagelijkse randzaken zoals salarisadministratie, belastingen, verzekeringen, reizen en teambuildingevenementen. Ons team van HR-medewerkers, accountants, office managers en systeembeheerders helpt u het meeste uit uw externe ontwikkelaars te halen.

 

learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over dedicated team? Veel gestelde vragen(Frequently Asked Question)

Kan ik ook terecht als ik een klein team wil? Wat is de minimale teamgrootte bij Grid Dynamics?

  • Ja, dat kan. Je kunt bij ons terecht vanaf 1 fte.

Ik wil een dedicated team opzetten, maar ik heb hier geen ervaring mee. Kunnen jullie hierbij helpen?

  • We hebben 20 jaar ervaring in het opzetten van ontwikkelteams, wij weten hoe je dit effectief en financieel efficiënt opzet.

We werken nu Agile, kan het remote team dit ook?

  • Jazeker, we zullen een audit doen en jullie werkwijze adopteren in het nieuwe team.