Offshore .NET Ontwikkelaars in Oekraïne Inhuren


Contact opnemen
dotnet

Bent u op zoek naar .Net programmeurs met uitzonderlijke vaardigheden, maar kunt u in Nederland niet de juiste kandidaten vinden? Grid Dynamics helpt u binnen een maand aan uw offshore ontwikkelteam.

Wij beschikken over een zeer uitgebreide database met software ontwikkelaars en zoeken graag naar de kandidaten die passen bij uw wensen. U kunt hen vervolgens zelf interviewen en de beste kandidaten selecteren voor uw offshore softwareteam. Wij bieden allround ondersteuning aan u en uw .Net programmeurs.

Grid Dynamics helpt u graag met:

Topwerkruimten

Uw .Net programmeurs werken in één van onze volledig uitgeruste kantoren in de belangrijkste techsteden van Oekraïne: Kiev, Kharkiv en Dnipro. Ze hebben de beschikking over alle benodigde hard- en software en comfortabele werkplekken. 

Ondersteuning van uw team

Onze HR-specialisten, office managers en systeembeheerders zorgen ervoor dat de werkomstandigheden van uw .NET ontwikkelteam perfect zijn.

Productiviteitsdiensten

Onze accountmanager heeft altijd contact met u om productieve werkrelaties op te bouwen met uw .Net programmeurs. Ook adviseert Grid Dynamics u graag over effectieve projectmanagementpraktijken. 

Agile coaching

Onze ervaren Agile consultant zal uw team begeleiden om maximale efficiëntie te behalen met behulp van de meest effectieve software ontwikkelmethoden.

Teamretentie

Grid Dynamics zorgt ervoor dat uw programmeurs gemotiveerd blijven om hard te werken door bijvoorbeeld teambuildinguitjes, technologie evenementen en workshops te organiseren.

Administratieve diensten

Grid Dynamics regelt payrolling, belastingen, medische verzekeringen, ziekteverzuim en vakanties voor uw offshore programmeurs. 

Kostenbesparing

Met Grid Dynamics kunt u tussen 15% en 55% besparen op uw personeelskosten.

Flexibiliteit

Het uitbreiden of inkrimpen van uw team is eenvoudig bij Grid Dynamics. Wanneer u dit een maand van te voren aangeeft, regelt Grid Dynamics het graag voor u.

Een betrouwbaar partnerschap

Grid Dynamics heeft meer dan 17 jaar ervaring en helpt meer dan 65 kleine, middelgrote en grote bedrijven aan offshore programmeurs.

learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over dedicated team? Veel gestelde vragen(Frequently Asked Question)

Kan ik ook terecht als ik een klein team wil? Wat is de minimale teamgrootte bij Grid Dynamics?

  • Ja, dat kan. Je kunt bij ons terecht vanaf 1 fte.

Ik wil een dedicated team opzetten, maar ik heb hier geen ervaring mee. Kunnen jullie hierbij helpen?

  • We hebben 20 jaar ervaring in het opzetten van ontwikkelteams, wij weten hoe je dit effectief en financieel efficiënt opzet.

We werken nu Agile, kan het remote team dit ook?

  • Jazeker, we zullen een audit doen en jullie werkwijze adopteren in het nieuwe team.