QA Engineers inhuren


Contact opnemen
qa

Wil je QA engineers inhuren die bugs vinden, de ins en outs van je bedrijf kennen, alleen aan jouw project werken en je bedrijfswaarden delen? Het kan allemaal als je in Oekraïne een software tester inhuurt met Grid Dynamics.

QA Engineers inhuren proces

Waarom QA Engineers inhuren met Grid Dynamics?

Jij bent in controle

Wij selecteren QA engineers die aan je vereisten voldoen vooraf en sturen je hun cv's, maar jij bent degene die de sollicitatiegesprekken met ze voert en hen goedkeurt als onderdeel van je team. We brengen je niets in rekening voor het wervingsproces. Je betaalt alleen voor de QA engineers die je inhuurt.

Begin snel

Met Grid Dynamics duurt dit hele proces tussen de 4-8 weken.

Voeg nieuwe QA engineers toe of krimp

Upscale of downscale je team binnen 30 dagen.

Geen verborgen kosten

Onze prijzen zijn transparant - je betaalt voor het salaris van je tester en ons maandelijkse fee, en verder niets.

Effectieve communicatie

Alle kandidaten die wij voorstellen spreken en schrijven goed Engels.

Werk met een betrouwbare ICT outsourcing vendor

Grid Dynamics helpt bedrijven van over de hele wereld al meer dan 20 jaar remote teams opzetten in Oekraïne. Gedurende deze tijd heeft Grid Dynamics meerdere internationale certificeringen gekregen waaronder ISO 27001:2013, ISO 9001:2015 en Microsoft Gold Partnership.

QA diensten van Grid Dynamics 

Je hebt niet altijd een volledige QA service nodig. Daarom hebben we onze QC en testservices geïntroduceerd. De on-demand QA experts helpen je knelpunten identificeren en ervoor te zorgen dat de productkwaliteit voldoet aan je vereisten. Je kunt je testpakket op maat samenstellen en een softwaretester inhuren als dat nodig is.

learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over dedicated team? Veel gestelde vragen(Frequently Asked Question)

Kan ik ook terecht als ik een klein team wil? Wat is de minimale teamgrootte bij Grid Dynamics?

  • Ja, dat kan. Je kunt bij ons terecht vanaf 1 fte.

Ik wil een dedicated team opzetten, maar ik heb hier geen ervaring mee. Kunnen jullie hierbij helpen?

  • We hebben 20 jaar ervaring in het opzetten van ontwikkelteams, wij weten hoe je dit effectief en financieel efficiënt opzet.

We werken nu Agile, kan het remote team dit ook?

  • Jazeker, we zullen een audit doen en jullie werkwijze adopteren in het nieuwe team. 

Wat voor type testers heb je nodig?

In het algemeen zijn er twee hoofdtypen software tests: handmatig en geautomatiseerd. Als QA engineers handmatige tests gebruiken, gebruiken ze geen speciale scripts en tools. In wezen communiceren ze met je product zoals de eindgebruiker dat zou doen.

Handmatig testen wordt vaak gezien als een onbetrouwbare optie, aangezien ook de meest oplettende QA engineers vatbaar zijn voor menselijke fouten. Toch kunnen ze erg nuttig zijn als het nodig is om de gebruiksvriendelijkheid van een product te testen.

Geautomatiseerd testen veronderstelt daarentegen het gebruik en de ontwikkeling van testprogramma's die vooraf gedefinieerde tests kunnen uitvoeren. Geautomatiseerd testen is de beste keuze voor grote en dynamische projecten die veelvuldige wijzigingen vereisen.

Hoe je een goede QA tester inhuurt: zoek naar deze drie vaardigheden

  • Intuitive Sherlock Holmes

Sommige mensen hebben echt oog voor speurwerk. Software testers moeten in staat zijn details te herkennen, te categoriseren en te verbinden tot een groter geheel, en om gedragskenmerken en prestatiestatistieken te analyseren.

Hoe te beoordelen: vraag je kandidaat een testplan op te stellen en een samenvatting te geven van elk onderdeel. Dat is de beste manier om de onderzoeksvaardigheden van een QA te evalueren. Observeer vervolgens de technische vaardigheden van de kandidaat door te vragen om zoveel mogelijk testcases aan een diagram van een gebruikersinterface te koppelen.

  • Een goede technische achtergrond

Een goede tester moet thuis zijn in zowel software ontwikkeling maar ook in methodologieën voor QA en bijbehorende tools. Een kandidaat moet de levenscyclus van software ontwikkeling kunnen toelichten, evenals de levenscyclus van software tests en hun onderlinge relatie.

Hoe te beoordelen: controleer of een softwaretester de belangrijkste software en QA-terminologie begrijpt. Vraag een kandidaat om een teststrategie, bestudeer de portfolio op het cv van de kandidaat en breng de expertise in verband met de plannen van je bedrijf om over te schakelen naar een aantal van deze tools.

  • Communicatie en rapportage

Het vermogen om abstracte concepten te vertalen in menselijke taal is essentieel voor QA en documentatie. Goede QA testers zijn goed in het communiceren en coördineren in multifunctionele teams, het rapporteren van bugs en het plannen van processen met teamleiders en management.

Hoe te beoordelen: vraag een kandidaat om voorbeelden te geven van positieve en negatieve situaties tijdens het werken met managers en multifunctionele afdelingen en vraag hoe zij deze gevallen hebben opgelost.

Feiten over inhuren van een QA-team in Oekraïne

Beschikbaarheid van QA testers in Oekraïne

100 Fortune 500-bedrijven en 20% van de wereldleiders gebruiken hun development teams op afstand in Oekraïne. Oekraïne biedt 200.000 technische krachten en 16% daarvan bestaat uit software testers.

QA Engineers inhuren in Oekraïne met Grid Dynamics

QA engineers inhuren in Oekraïne | Bron: DOU.ua

Salaris QA engineer in Oekraïne en wereldwijd

Het gemiddelde salaris voor QA engineers in Oekraïne is $1.500 per maand ($18.000 per jaar), het laagste in vergelijking met andere landen. Junior QA engineers in Oekraïne verdienen gemiddeld $600, terwijl senior QA engineers $2.565 per maand verdienen.
 

 Land  QA engineer salaris 2021
 Zwitserland  $87,817
 Australië  $73,466
 VS  $69,680
 Duitsland  $49,226
 Frankrijk  $48,100
 Oostenrijk  $47,256
 Israel  $45,609
 Nederland  $49,696
 Oekraïne  $18,000

QA engineer salaris in Oekraïne | Bron: DOU.ua

Klanten over Grid Dynamics:

Software developer

Softwaretesters inhuren met Grid Dynamics | Stormsensor

Oprichter

Developers inhuren met Grid Dynamics | Pricena 

Head of Products

Engineers inhuren met Grid Dynamics | Carerix