Blog is een uitgebreide opslagplaats van unieke gegevens voor bedrijfseigenaren uit veelzijdige domeinen. Hier vindt u de laatste informatie over salarissen voor softwareontwikkelaars; leer wat de tarieven zijn voor offshore softwareontwikkeling op de topbestemmingen voor IT-outsourcing; krijg relevant advies over teambeheer op afstand van Grid Dynamics-experts en wereldwijde zakelijke haaien; en bepaal waarom steeds meer bedrijven outsourcen.

Blog Image
Trends

Gemiddeld salaris front-end-developers wereldwijd in 2022 [Bijgewerkt]

Ons nieuwste rapport van 2022 over het gemiddelde salaris van front-end-developers in Europa en de VS is klaar! Lees wat het salaris van front-end-developers is in 's werelds grootste techhubs volgens PayScale, SalaryExpert en GlassDoor.

Posted Oct 25, 2022
Blog Image
Offshore Team

De voordelen van uitbesteden van je software development naar Mexico.

In dit artikel geven we een overzicht van het Mexicaanse ICT-ecosysteem en lichten we de voordelen toe van Mexico als outsourcingbestemming voor agile development.

Posted Aug 19, 2022
Blog Image
Offshore Team

Agile POD's: Het nieuwste in outsourcing van software development

IT-bedrijven streven ernaar om sneller resultaten te verwerken, verspilling te verminderen, de efficiëntie van development-taken te verhogen, veranderingen sneller te doorvoeren en tegelijk risico's minimaliseren. Deze balanceeract heeft gel...

Posted Jul 25, 2022
Blog Image
Offshore Team

Het verschil tussen Outsourcing, offshoring en Nearshoring. Tips om uw project goed op te zetten.

Outsourcing vs. Offshoring vs. Nearshoring vs. Remote Team. Wat is het verschil? Welk model zal het beste voor u werken? In dit artikel delen we de voors en tegens van elk om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Posted Dec 22, 2021
Blog Image
Trends

Trends in outsourcing en personeelstekort in de Benelux

De belangrijkste outsourcing trends in de Benelux en technisch personeel inhuren in 2022.

Posted Dec 02, 2021
Blog Image
Trends

Trends in de gezondheidszorg in 2022: verwachtingen

Lees over de nieuwste Gezondheidszorgtechnologie Trends in 2022: outsourcing, digitale transformatie en meer.

Posted Nov 02, 2021
Blog Image
Oekraїne

Uw Eigen Offshore Ontwikkelcentrum vs. Outsourcing Bedrijf | Oekraїne

Wilt u met Oekraїense ontwikkelaars werken? Dit kan via externe leveranciers die een variёteit aan samenwerkingsverbanden aanbieden of via het opzetten van uw eigen offshore ontwikkelcentrum. Laten we bekijken welke optie geschikt voor u is.

Posted Nov 01, 2021
Blog Image
Oekraїne

Waarom web development outsourcen naar Oekraïne?

Door outsourcing van web development naar Oekraïne kun je websites en apps van hoge kwaliteit bouwen voor een lagere prijs.

Posted Oct 28, 2021
Blog Image
Trends

Handleiding Java developer huren en Java developer salaris [Updated]

Wereldberoemde bedrijven zien de voordelen in van het inhuren van Java developers voor het bouwen van apps en websites. Check wat het Java ontwikkelaar salaris is in verschillende landen, de populariteit van Java en hoe je ervaren Java developers inh...

Posted Oct 27, 2021