Blog is een uitgebreide opslagplaats van unieke gegevens voor bedrijfseigenaren uit veelzijdige domeinen. Hier vindt u de laatste informatie over salarissen voor softwareontwikkelaars; leer wat de tarieven zijn voor offshore softwareontwikkeling op de topbestemmingen voor IT-outsourcing; krijg relevant advies over teambeheer op afstand van Grid Dynamics-experts en wereldwijde zakelijke haaien; en bepaal waarom steeds meer bedrijven outsourcen.

Blog Image
Trends

Wat is het gemiddelde front end developer salaris in Nederland en Scandinavië?

Elk bedrijf dat online zaken doet heeft een front end developer nodig. Om die reden zijn er ongeveer 11 miljoen front end developers, de grootste tech community ter wereld. Hier lees je hoeveel front end developers verdienen.  

Posted Oct 25, 2022
Blog Image
Offshore Team

De voordelen van uitbesteden van je software development naar Mexico.

In dit artikel geven we een overzicht van het Mexicaanse ICT-ecosysteem en lichten we de voordelen toe van Mexico als outsourcingbestemming voor agile development.

Posted Aug 19, 2022
Blog Image
Offshore Team

Agile POD's: Het nieuwste in outsourcing van software development

IT-bedrijven streven ernaar om sneller resultaten te verwerken, verspilling te verminderen, de efficiëntie van development-taken te verhogen, veranderingen sneller te doorvoeren en tegelijk risico's minimaliseren. Deze balanceeract heeft gel...

Posted Jul 25, 2022
Blog Image
Offshore Team

Het verschil tussen Outsourcing, offshoring en Nearshoring. Tips om uw project goed op te zetten.

Outsourcing vs. Offshoring vs. Nearshoring vs. Remote Team. Wat is het verschil? Welk model zal het beste voor u werken? In dit artikel delen we de voors en tegens van elk om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Posted Dec 22, 2021
Blog Image
Trends

Trends in outsourcing en personeelstekort in de Benelux

De belangrijkste outsourcing trends in de Benelux en technisch personeel inhuren in 2022.

Posted Dec 02, 2021
Blog Image
Trends

Trends in de gezondheidszorg in 2022: verwachtingen

Lees over de nieuwste Gezondheidszorgtechnologie Trends in 2022: outsourcing, digitale transformatie en meer.

Posted Nov 02, 2021
Blog Image
Oekraїne

Uw Eigen Offshore Ontwikkelcentrum vs. Outsourcing Bedrijf | Oekraїne

Wilt u met Oekraїense ontwikkelaars werken? Dit kan via externe leveranciers die een variёteit aan samenwerkingsverbanden aanbieden of via het opzetten van uw eigen offshore ontwikkelcentrum. Laten we bekijken welke optie geschikt voor u is.

Posted Nov 01, 2021
Blog Image
Oekraїne

Waarom web development outsourcen naar Oekraïne?

Door outsourcing van web development naar Oekraïne kun je websites en apps van hoge kwaliteit bouwen voor een lagere prijs.

Posted Oct 28, 2021