De sleutel tot succes van offshoring is het bouwen van een softwareontwikkelteam dat bekwaam is en toegewijd aan uw doelen. Onze blog verzamelt de beste inzichten voor bedrijven en startups die ontwikkelaars willen rekruteren of hun eigen externe team willen opzetten. Hier delen we onze best practices met betrekking tot alle aspecten van het managen van het offshore ontwikkelteam en de ervaring van internationale merken die hun eigen succesverhalen vertellen over het opzetten van teams op afstand en het samen versnellen van productgroei.

Blog Image
Offshore Team

De voordelen van uitbesteden van je software development naar Mexico.

In dit artikel geven we een overzicht van het Mexicaanse ICT-ecosysteem en lichten we de voordelen toe van Mexico als outsourcingbestemming voor agile development.

Posted Aug 19, 2022
Blog Image
Offshore Team

Agile POD's: Het nieuwste in outsourcing van software development

IT-bedrijven streven ernaar om sneller resultaten te verwerken, verspilling te verminderen, de efficiëntie van development-taken te verhogen, veranderingen sneller te doorvoeren en tegelijk risico's minimaliseren. Deze balanceeract heeft gel...

Posted Jul 25, 2022
Blog Image
Offshore Team

Het verschil tussen Outsourcing, offshoring en Nearshoring. Tips om uw project goed op te zetten.

Outsourcing vs. Offshoring vs. Nearshoring vs. Remote Team. Wat is het verschil? Welk model zal het beste voor u werken? In dit artikel delen we de voors en tegens van elk om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Posted Dec 22, 2021
Blog Image
Offshore Team

Talent zoeken in landen in Oost-Europa [Stap-voor-stap]

Bedrijven die besluiten te outsourcen naar landen van Oost-Europa worden vaak positief verrast vanwege de grote beschikbaarheid aan technische krachten. De regio biedt een thuis aan 1,3 miljoen professionals met grote expertise in populaire programme...

Posted Oct 11, 2021
Blog Image
Offshore Team

10 redenen om met developers in Oost-Europa te werken

Oost-Europese programmeurs staan bovenin de wereldwijde lijstjes. Goede beschikbaarheid, hoge standaarden en redelijke kosten zijn de belangrijkste redenen dat Oost-Europese programmeurs zo populair zijn bij West-Europese en Amerikaanse klanten.

Posted Jul 29, 2021
Blog Image
Offshore Team

Het Beste Nearshore Software Bedrijf (Europa)

We analyseren kerndiensten, prijzen en branches van de beste nearshore software bedrijven voor Amerikaanse en Europese bedrijven.

Posted May 25, 2021
Blog Image
Offshore Team

Hoe bouw je een succesvol remote software development team

Een goed remote software development team bouwen? Kies de juiste mensen. Lees verder hoe je een software development team opzet dat goede resultaten boekt.

Posted Mar 02, 2021
Blog Image
Offshore Team

Verdienen aan nearshore software outsourcing voordelen

Bedrijven overal ter wereld gebruiken nearshore software outsourcing om kosten te besparen en mogelijkheden te vergroten. Ontdek hoe bedrijven nearshore software outsourcing voordelen van partnerschappen maximaliseren, ontdek hoe je een nearshore sof...

Posted Oct 20, 2020
Blog Image
Offshore Team

Want to Hire a Remote Development Team? Find Out How in Our Remote Development Guide

Remote samenwerken biedt meerdere voordelen: productiviteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Lees verder om erachter te komen hoe je een remote software ontwikkelingsteam kunt bouwen of je bestaande team remote kunt maken.

Posted Apr 30, 2020