Link copied to clipboard
Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Blog Offshore Team Het Beste Nearshore Software Bedrijf (Europa)

Het Beste Nearshore Software Bedrijf (Europa)

Offshore Team
Best beoordeelde software ontwikkeingsl bedrijf

Krijg zorgvuldig geselecteerde tech-experts om uw team aan te vullen of bouw een hoogwaardige mobiele/web-app vanaf scratch.

Neem contact op

Er zijn tegenwoordig duizenden nearshore software bedrijven, en bedrijven zoeken naar de optimale partner om aan hun behoeften te voldoen. Nearshore software bedrijven zijn een perfect compromis voor dure lokale providers en risicovolle offshore-providers.

Grote bedrijven als Google, Tesla, Porsche, Johnson & Johnson, EY en IBM maken gebruik van nearshore software development: kostenbesparing, cultuurovereenkomt en realtime werken.


De Voordelen Van Nearshore Software Development

  • Kostenbesparing

Met nearshore software development kun je geld besparen zonder in te boeten aan kwaliteit. Een senior developer in Nederland krijgt bijvoorbeeld 26 euro per uur, terwijl een gemiddeld uurtarief in Oekraïne rond de $ 35 ligt. De uurtarieven voor software development in Latijns-Amerika variëren van $ 30 tot $ 50.

  • Hooggekwalificeerde mensen

De meeste nearshore-bedrijven hebben goede toegang tot talent in hun land, anders zouden ze geen langdurige partnerschappen met grote klanten op kunnen bouwen. Het werkgeversmerk is een cruciale factor bij het aantrekken van toptalent, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van een leverancier.

  • Nabijheid

Nearshore betekent dat er geen of maximaal twee uur tijdsverschil is tussen een klant en een leverancier. De fysieke nabijheid maakt realtime samenwerking mogelijk.

  • Kennis van het Engels

Nearshore software development is niet geheel nieuw en veel bedrijven bieden het al jaren of zelfs tientallen jaren aan. En hoewel Engels meestal niet de moedertaal is van nearshore software developers, heeft een langdurige praktijk van outsourcing geresulteerd in hoogwaardige educatieve en praktische mogelijkheden voor het Engels.

Een gids voor nearshore software development in Oost-Europa

Marktstatistieken voor softwareontwikkeling van de tech-landen - Polen, Oekraïne, Roemenië, Tsjechië, Hongarije, Bulgarije, Wit-Rusland en Kroatië.

Lijst Met Nearshore Software Bedrijven in Europa

Bovengenoemde bedrijven zijn stuk voor stuk volwassen nearshore software bedrijven met honderden klanten in heel Europa, uitstekende beoordelingen op Clutch en bewezen ervaring in het bedienen van startups, middelgrote en grote bedrijven. Hieronder vind je een gedetailleerde lijst met nearshore software bedrijven.

Grid Dynamics

Over Grid Dynamics

Grid Dynamics is een in Nederland gevestigd nearshore software bedrijf dat software development en adviesdiensten aanbiedt. Het bedrijf is onderdeel van Grid Dynamics (Nasdaq: GDYN). Grid Dynamics is volgens Clutch een van de 25 beste software development bedrijven en een van de beste web- en software developers in Oekraïne.

Belangrijkste diensten

Grid Dynamics maakt software development teams op maat voor verschillende industrieën zoals de ontwikkeling van software voor telecommunicatie, onderwijs, gezondheidszorg, e-commerce, fintech, reizen en horeca. Meer dan 300 klanten hebben gekozen voor Grid Dynamics als hun nearshore development partner in Oekraïne.

Aanvullende diensten

Naast hoogwaardige software development biedt Grid Dynamics aanvullende diensten zoals kwaliteitscontrole, beveiligingstests, DevOps, UI/UX, procesadvies en IT-relocatie.

Levering

Grid Dynamics is onderdeel van Grid Dynamics, waardoor de sterke positie van het bedrijf op de Europese markt wordt aangevuld met de mogelijkheden van Grid Dynamics op de Amerikaanse markt. Grid Dynamics, met hoofdkantoor in Californië, biedt digitale transformatie voor ondernemingen voor Fortune 500-bedrijven in de detailhandel, financiën en technologie.

Nearshore software bedrijf Grid Dynamics

Nearshore software bedrijf Grid Dynamics

Forte Group

Forte Group is een nearshore software bedrijf in Oekraïne met een focus op middelgrote en grote ondernemingen, gespecialiseerd in software development op maat, uitbreiding van IT-personeel, applicatietests en e-commerce development.

De 20 jaar ervaring van Forte Group zit hem voornamelijk in software development en de levering van nieuw talent met een sterke focus op kwaliteitsborging. Met meer dan 500 professionals verspreid over vijf landen omvat de portfolio van Forte Group zes grote verticale markten en ongeveer 300 middelgrote en grote ondernemingen.

Nearshore software bedrijf  Forte Group

Nearshore software bedrijf  Forte Group

Intellectsoft 

Intellectsoft is een in Oekraïne gevestigd nearshore software development bedrijf en adviesbureau voor digitale transformatie voor wereldwijde organisaties en technologische startups. Sinds 2007 is Intellectsoft partner voor softwareontwikkeling en digitale transformatie voor Fortune 500-bedrijven en andere zakelijke klanten.

nearshore outsourcing company intellectsoft

Nearshore software bedrijf Intellectsoft

JCommerce  

JCommerce is een van de beste nearshore software bedrijven in Polen. Met meer dan 400 experts biedt het bedrijf software development en digitale transformatie op het gebied van RPA, machine learning, cloud computing en digitale platforms, Power BI- en Qlik-oplossingen en het beheer van zakelijke Apple-apparaten. Klanten zijn marktleiders uit Polen, Europa en Noord-Amerika, maar ook MKB en de publieke sector.

nearshore outsourcing company jcommerce

Nearshore software bedrijf JCommerce

MentorMate 

Dit in Bulgarije gevestigde nearshoring software bedrijf is een van de beste voorbeelden van nearshoring-bedrijven in Centraal Europa. MentorMate heeft meer dan 1.400 projecten opgeleverd op het gebied van web development, software development en UI/UX-ontwerp.

Het team van MentorMate bedient middelgrote en zakelijke klanten en pakt technische uitdagingen aan in een groot aantal sectoren zoals onderwijs, productie en medisch. Bijna de helft van het bedrijf is gewijd aan projecten in de gezondheidszorg

nearshore outsourcing company mentormate

Nearshore software bedrijf MentorMate

DCSL GuideSmiths

Dit nearshore software bedrijf met kantoren in Roemenië en Spanje levert digitale transformatie, productontwikkeling en SaaS voor gevestigde bedrijven en software- en app-ontwikkeling voor startups.

Het bedrijf is sinds 1994 actief in software development. DCSL GuideSmiths bouwt software voor startups, grote ondernemingen en de publieke sector.

nearshore outsourcing company dcsl

Nearshore software bedrijf DCSL

Andersen 

Andersen, opgericht in 2007, is een nearshore software bedrijf met diepgaande expertise in moderne applicatieontwikkeling en meer dan 700 werknemers. Het bedrijf heeft 883 projecten opgeleverd die bedrijven helpen om digitale transformatie te omarmen.

nearshore outsourcing company andersen

Nearshore software bedrijf Andersen 

Future Processing 

Met klanten in 15 landen en 21 jaar in software development biedt dit nearshore software bedrijf het volledig developmentproces.

Future Processing is een volwassen nearshore software bedrijf gevestigd in Polen. Het bedrijf biedt software development, dedicated teams, softwareproductontwerp en digitale transformatiediensten aan meer dan 200 klanten wereldwijd.

nearshore outsourcing company future processing

Nearshore software bedrijf Future Processing

Riseapps 

Dit Estse nearshore software bedrijf richt zich op mobiele ontwikkeling en webdesign. Riseapps biedt full-cycle ontwikkelingsdiensten en heeft een R&D-centrum in Oekraïne. Het bedrijf bedient klanten in het middensegment.

nearshore outsourcing company riseapps

Nearshore software bedrijf Riseapps

Infinum

Het bedrijf, gevestigd in Slovenië, bouwt al 16 jaar digitale producten in samenwerking met enterprise en middelgrote zakelijke klanten. Met 10 locaties, 312 mensen en 16 jaar ervaring is Infinum een full service-bedrijf dat een breed scala aan software-oplossingen biedt voor elke fase van een productlevenscyclus.

nearshore outsourcing company infinum

Nearshore software bedrijf Infinum

Meer weten over het samenstellen van je eigen nearshore team met Grid Dynamics? Vul hieronder het gele contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Weet je niet waar je moet beginnen?
Neem contact op
name

Grid Dynamics Writers Team

Grid Dynamics Writers Team is a team of passionate creative writers, content marketers, designers who vigorously research internet as well as cooperate with developers and our recruitment team to provide you with top-notch material about tech, salary trends, development team hiring and management tips as well as up-to-date information about IT tech talent market around the world.

Rate this article
0/5
(0 reviews)