Watch presentation on our generative AI capabilities

Nearshore IT-diensten van Grid Dynamics


Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Nearshore IT-diensten van Grid Dynamics
Diensten die wij leveren
Waarom Grid Dynamics?
Onze ervaring

We verbinden ondernemingen al meer dan 15 jaar met nearshore ICT-teams. Meer dan de helft van onze klanten is gevestigd in Europa, met name in Nederland en Duitsland. Tegenwoordig leveren we onze expertise wereldwijd.

Transparant samenwerkingsmodel

We hanteren een eenvoudig en transparant samenwerkingsmodel waarmee we onze klanten realistische verwachtingen kunnen bieden over de te leveren resultaten. Grid Dynamics heeft voldoende capaciteit om voor alle projecten hoogwaardige diensten te leveren en een individuele benadering te hanteren met al zijn klanten.

Zakelijke cultuur

Developers van Grid Dynamics zijn bekend met werken op afstand, wat tot uiting komt in de manier waarop we zaken doen. Beproefde, bewezen oplossingen voor klanten en developers zorgen voor een continue workflow.

Technische dienstverlener

Grid Dynamics is een middelgrote Agile dienstverlener in software development. Onze focus ligt op het handhaven van het vaardigheidsniveau van onze developers en het garanderen van een vlekkeloos leveringsproces met workstations, kantoorruimte en een cloudomgeving. We verbinden bedrijven met bekwame developers, leveren resultaatgerichte teams en optimaliseren hun SDLC door middel van bewezen bedrijfsoplossingen.

testimonial

De echte toegevoegde waarde van Grid Dynamics-developers is dat ze altijd klaar staan om hoogwaardige oplossingen te leveren en Widget Brain helpen opschalen wanneer nodig.

Reinier Meerwaldt
CTO, Widget Brain
Klaar om met ons te werken?
4 stappen om software developers in te huren
1. Je wensen met ons delen

Deel je zakelijke behoeften, gewenste teamstructuur, technologische expertise en salarisverwachtingen met ons. Op basis daarvan screenen en shortlisten we de best passende kandidaten.

2. Gesprekken voeren en mensen inhuren

Je voert zelf gesprekken met de kandidaten en kunt daar zoveel tijd voor nemen als je nodig hebt, volgens je eigen methoden.

3. Starten met werken

Je stuurt je nieuwe medewerkers direct aan en concentreert je op je eigen taken, terwijl wij alles regelen met betrekking tot de administratie, en zorgen voor een comfortabele werkomgeving voor je nearshore-team.

4. Doorlopende ondersteuning

Je krijgt een eigen HR/Client Manager van Grid Dynamics, dus we zijn er altijd om je te helpen met je vragen of verzoeken.

Klaar om met ons te werken?
Waarom nearshore?
Geografische nabijheid

Een nearshore development team werkt in dezelfde tijdzone, waardoor communicatie en co-creatie eenvoudig blijft. Een tijdsverschil van één uur is zeer goed werkbaar voor distributed development en engineering.

Snelle verbetering

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een team hebt om mee te werken.

Continuïteit

We ondersteunen ons personeel met interne opleidingsprogramma's en kunnen extra mensen leveren als zich onverwachte situaties voordoen. Continuïteit is ons hoofddoel.

Budgetoptimalisatie

Je bespaart op kosten voor werving en onboarding die normaal gesproken gepaard gaan met het inhuren van een intern team, terwijl je werkt met toptalent dat aan de hoogste normen voldoet.

Flexibiliteit

Het is gemakkelijk om op- en af te schalen met een nearshore team. Met onze CI/CD-pijplijnen kun je snel werken en de time-to-market met tot wel 50% verkorten.

Over Grid Dynamics

Grid Dynamics is een dienstverlener in digitale technologie die groei versnelt en concurrentievoordeel versterkt. Grid Dynamics heeft meer dan 15 jaar ervaring in digitale transformatie en innovatie, met name in open source en cloud native.

Onze klanten kiezen het engagementmodel dat het beste bij ze past, zoals Team Extension, Dedicated Teams, Pod Teams en Remote Development Centers. Grid Dynamics heeft kantoren in de VS, Oekraïne, Mexico, Servië, Polen en Moldavië en beschikt over de middelen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, wereldwijd.