Watch presentation on our generative AI capabilities

Nearshore Software Development Team


Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Nearshore Software Development Team
Diensten die wij leveren
Waarom Grid Dynamics?
Ervaring

We bouwen al 15+ jaar aan dedicated teams. Meer dan de helft van onze klanten werkt in Europa, vooral in Nederland en Duitsland. Tegenwoordig zetten we onze expertise wereldwijd in.

Transparantie en onze aanpak op maat

We hebben een eenvoudig en transparant samenwerkingsmodel dat ons in staat stelt om onze klanten realistische verwachtingen te bieden over de te leveren resultaten. Grid Dynamics heeft voldoende capaciteit om hoogwaardige diensten te leveren en een individuele benadering met elke klant te hanteren.

Businesscultuur

Developers van Grid Dynamics zijn geen onbekende met werken op afstand, wat tot uiting komt in de waarden van het bedrijf en de manier waarop we zaken doen. Beproefde, bewezen oplossingen voor klanten en developers zorgen voor een productievere workflow.

Middelgrote technische dienstverlener

Grid Dynamics is een middelgrote agile dienstverlener. Onze focus ligt op het handhaven van het vaardigheidsniveau van developers en het garanderen van een vlekkeloos leveringsproces door het verzorgen van workstations, kantoorruimte en een cloudomgeving. We verbinden bedrijven met bekwame developers, zetten resultaatgerichte teams in en optimaliseren hun SDLC door middel van bewezen bedrijfsoplossingen.

testimonial

De echte toegevoegde waarde van Grid Dynamics-developers is dat ze altijd klaar staan om hoogwaardige oplossingen te leveren en Widget Brain helpen opschalen wanneer nodig.

Reinier Meerwaldt
CTO, Widget Brain
Klaar om met ons te werken?
4 stappen voor het inhuren van een nearshore development team
1. Vertel ons je behoeften

Deel je zakelijke behoeften, teamstructuur, technologische expertise en salarisverwachtingen met ons. Op basis daarvan screenen en shortlisten we de best passende kandidaten en stellen ze aan je voor.

2. Interview en huur developers in

Je spreekt persoonlijk kandidaten en neemt zoveel tijd als je nodig hebt om gesprekken af te nemen volgens je voorkeursmethoden.

3. Begin met werken

Je stuurt nieuwe medewerkers rechtstreeks aan en concentreert je op je kernrol, terwijl wij alles met betrekking tot kantoorinrichting en administratieve zaken regelen en zorgen voor een comfortabele werkomgeving voor je externe teamleden.

4. Doorlopende ondersteuning

Je krijgt een toegewijde HR/Client Manager aan de Grid Dynamics-kant, dus we zijn er altijd om je te helpen met eventuele vragen en proactief eventuele verzoeken op te lossen.

Klaar om met ons te werken?
Waarom kiezen voor een Nearshore Software Development Team?
Geografische nabijheid

Een tijdzoneverschil van één tot drie uur is een overwinning voor gedistribueerde ontwikkeling en engineering. Dit betekent dat het voor developers gemakkelijk is om een ​​open communicatielijn te onderhouden en samen te werken met je interne team.

Diverse technische expertise

We hebben toegang tot de top 10% van technisch talent en hebben meer dan 1000 producten gebouwd voor Fortune-500-bedrijven.

Consistente teams

We ondersteunen ons talent door middel van technische training (interne educatieve programma's) en kunnen extra talent leveren als zich onverwachte situaties voordoen - continu werken en leveren is ons hoofddoel.

Allround ondersteuning

We bieden HR-services, kantoren en management voor je team in een van de belangrijkste technische hubs van Centraal- en Oost-Europa, zodat je team vanaf het begin aan de slag kan.

Opkomende technologieën

Een op maat gemaakt software development team levert een kwaliteitservaring. Het werkt in de cloud, drukt onderhoudskosten en maakt mogelijkheden voor verdere ontwikkeling mogelijk.

Flexibiliteit

We begrijpen dat de behoeften van je project kunnen veranderen naarmate het vordert, dus het is gemakkelijk om de teamgrootte indien nodig op- of af te schalen. Het enige wat je hoeft te doen is ons een seintje geven.

Over Grid Dynamics

Grid Dynamics is een dienstverlener in digitale technologie die de groei versnelt en het concurrentievoordeel voor Fortune 1000-bedrijven versterkt. Het heeft meer dan 15 jaar ervaring in digitale transformatie en innovatie in software, met name open source cloud native-programma's.

Onze klanten hebben de mogelijkheid om het engagement model te kiezen dat het beste bij ze past, inclusief Team Extension, Dedicated Teams, POD-teams en ontwikkelingscentra op afstand. Grid Dynamics heeft kantoren in de VS, Oekraïne, Mexico, Servië, Polen en Moldavië, wat betekent dat we over de middelen beschikken om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, ongeacht waar ze zich bevinden.