Beheerd POD-team


Huur een distributed multifunctioneel team van technisch toptalent in voor je volgende project

Waarom een beheerd team?

Een Agile POD-team biedt schaalbaarheid, team retention en hoge klanttevredenheid.

Onze POD-teams zijn zelfvoorzienend en multifunctioneel. Het begint meestal met vijf personen, essentiële rollen zoals systeemarchitecten, datascientists, developers en automatiseringsdeskundigen. De omvang van het team kan worden aangepast. Het team en de rollen weerspiegelen de actuele behoeften van de eigenaar van het project. Naarmate het project vordert, verandert het team mee.

Outsourcing met een productteam is de effectiefste keuze voor zowel standalone als collaboratieve projecten. Vraag de mensen van Grid Dynamics om meer informatie.

Wij hebben
Infrastructuur

Comfortabele kantoorruimte in de techhubs van Centraal- en Oost-Europa en Noord- en Zuid Amerika:

  • Officemanagers die ervoor zorgen dat het developmentteam alles heeft wat het nodig heeft
  • Systeembeheerders
  • Gebruik van CloudOps, Saas, VPN/VPI en eventuele andere noodzakelijke beveiligingsmaatregelen
Toptalent in technologie

Zelfvoorzienende en cross-functionele Agile delivery-teams opgebouwd uit toptalent:

  • Regelmatige sprints met project stakeholders
  • Realtime updates over incrementele en vaste deliverables
  • Volledige toegang tot externe tools zoals Jira, Slack en Zoom om de productiviteit te optimaliseren en goede communicatie in stand te houden

Wil je meer weten over onze POD-teams?

testimonial

De echte toegevoegde waarde van Grid Dynamics-developers is dat ze altijd klaar staan om hoogwaardige oplossingen te leveren en Widget Brain helpen opschalen wanneer nodig.

Reinier Meerwaldt
CTO | WIDGET BRAIN
Waarom zou je ons POD-model verkiezen boven eigen personeel?
Minimale inhuurtijd

Ons POD-team kan binnen 6-12 weken volledig operationeel zijn.

Controle over de bedrijfsvoering

We bieden teams die meteen vanaf het begin aan het project van de klant werken. De teams staan onder beheer van een manager die hen met Agile begeleidt om vooraf bepaalde tussendoelen te bereiken.

Probleemloze vervanging

Met het POD-teammodel duurt het veranderen van de samenstelling en omvang van een team op basis van je zakelijke behoeften slechts dagen.

Oplevering garantie

Ons POD-team stelt duidelijke doelen die aansluiten bij de verwachtingen van de klant en de belanghebbenden van het project en kunnen ze indien nodig snel aanpassen.

Continue oplevering

We dekken betaalde vrije tijd voor grotere teams en leveren genoeg mankracht om bij te springen zonder meerkosten. Deze aanpak zorgt ervoor dat deadlines altijd worden gehaald en deliverables geleverd.

Over Grid Dynamics

Grid Dynamics is een toonaangevende leverancier van technologieadvies, agile co-creatie en schaalbare engineering, die bedrijven verbindt met getalenteerde software-engineers om hun bedrijf te laten groeien.

We zijn sinds 2006 op de markt en bieden technische diensten aan Fortune 500-bedrijven - en helpen u om uw strategische en productiedoelen te behalen door nearshore-ontwikkelingsteams op te zetten.