Kantoor op afstand


Als je een remote development center wilt openen voor je product development, biedt Grid Dynamics je een economisch haalbare en probleemloze oplossing.

Hoe open je je eigen Remote Development Center?

Om je eigen Remote Development Center te openen, moet je ervoor zorgen dat je op die locatie genoeg technisch talent kunt aantrekken, zodat je zonder problemen de juiste deskundigen voor je project kunt vinden. Zoek een partner met ervaring die je helpt de juiste mensen aan te nemen. Open een kantoor voor je team en laat je partner de administratieve zaken voor je regelen. Met Grid Dynamics betaal je slechts voor je team + vervolgkosten


wij hebben
Infrastructuur
  • Remote Development Center in Centraal- en Oost-Europa en Latijns-Amerika, waar we bedrijven helpen een gezonde cyclus van productontwikkeling en groei te ontwikkelen.
  • Gebruik van onze kantoren om efficiënt en productief werk te garanderen.
  • Eigen delivery managers en HR.
  • Alle benodigde hardware en infrastructuur.
  • Technische events en bedrijfsuitjes.
wij bieden
Aanvullende voordelen
  • Accountants en juridisch adviseurs
  • Technische events en bedrijfsuitjes

Meer weten over het opzetten van een ontwikkelteam bij ons?

testimonial

De echte toegevoegde waarde van Grid Dynamics-developers is dat ze altijd klaar staan om hoogwaardige oplossingen te leveren en Widget Brain helpen opschalen wanneer nodig.

Reinier Meerwaldt
CTO | WIDGET BRAIN
Waarom kiezen voor onze Remote Development Center-diensten?
Veilig

Je loopt geen risico, want wij bieden veelzijdige juridische en technische ondersteuning.

Cross-functioneel

Met een kantoor op afstand beschik je over een team dat alle processen van de productontwikkeling aankan, van idee tot implementatie. Deskundigen met verschillende tech-stacks die je bedrijf helpen groeien.

Flexibel

Grid Dynamics helpt je de experts vinden die je nodig hebt en laat je team groeien naarmate je zakelijke behoeften toenemen.

Betrouwbaar

Je geeft ons je voorkeuren door en wij zoeken de juiste kandidaten voor een team via Grid Dynamics uit de beste 10% van technisch talent.

Transparant

Op basis van je voorkeuren leveren wij de juiste kandidaten voor je team.

Juridische ondersteuning

Grid Dynamics voorziet je van volledige juridische en administratieve ondersteuning.

Prijs/Kwaliteit

Met onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding als belangrijkste verkoopargument hebben we inmiddels veel internationale klanten die de technische vaardigheden en snelle levering van onze developers waarderen.

Gegevensbeveiliging

Om je gegevens te beveiligen gebruiken we NDA's en hebben we strakke regels voor de omgang met gevoelige gegevens.

Over Grid Dynamics

Grid Dynamics is een toonaangevende leverancier van technologieadvies, agile co-creatie en schaalbare engineering, die bedrijven verbindt met getalenteerde software-engineers om hun bedrijf te laten groeien.

We zijn sinds 2006 op de markt en bieden technische diensten aan Fortune 500-bedrijven - en helpen u om uw strategische en productiedoelen te behalen door nearshore-ontwikkelingsteams op te zetten.