Team extension


Schaal je software development op met Team Extension

Waarom Team Extension?

Soms is het moeilijk om de juiste technische professionals te werven. Team Extension is de beste optie voor bedrijven die toptalent willen vinden, ongeacht waar ze zich bevinden.

Met Team Extension werken dedicated specialisten kortstondig of langdurig op je project. Hun vaardigheden vullen de vaardigheden van je in-house-team aan en co-creëren je project.

Door voor Team Extension te kiezen als model, kun je je levertijd versnellen, je project op- of afschalen en je eindproduct op tijd leveren.


wij hebben
Infrastructuur

Comfortabele kantoren in de beste techhubs van Centraal- en Oost-Europa en Amerika:

  • Officemanagers die ervoor zorgen dat het developmentteam alles heeft wat het nodig heeft
  • Systeembeheerders
  • CloudOps, Saas, VPN/VPI en andere noodzakelijke beveiligingsmaatregelen
wij bieden
Het beste technische talent

Talentvolle Team Extension-developers:

  • Werken fulltime voor je
  • Zijn resultaatgericht
  • Manage je met tools zoals Jira, Slack en Zoom voor een open lijn van communicatie

Meer weten over het uitbreiden van je team?

testimonial

Ik ben blij met de inzet van onze Oekraïense developers. Onze problemen zijn ook hun problemen. Ik ben heel erg content met mijn development team.

Jurgen Delfos
CTO | CARERIX
Waarom zou je ervoor kiezen om je team uit te breiden?
Efficiëntie

Extended teamleden werken efficiënt samen met je interne team en houden de communicatielijnen altijd open.

Snellere deliverables

een Extended Team bouwen kost minder tijd dan het werven van mensen, dus je blijft op schema en kunt je deliverables versnellen.

Schaalbaar

afhankelijk van je project moet je mogelijk tijdelijk of langdurig technisch talent vinden. Met een Extended Team kun je je project eenvoudig op- en afschalen.

Kom je verplichtingen na

met Extended Team heb je sneller toegang tot de juiste technische professionals, waardoor je altijd op tijd kunt leveren.

Toptalent

Voor veelgevraagde of gespecialiseerde rollen kan het extra moeilijk zijn om de juiste mensen te vinden. Met een Extended Team kun je altijd toptalent rekruteren, waar het zich ook bevindt.

Over Grid Dynamics

Grid Dynamics is een toonaangevende leverancier van technologieadvies, agile co-creatie en schaalbare engineering, die bedrijven verbindt met getalenteerde software-engineers om hun bedrijf te laten groeien.

We zijn sinds 2006 op de markt en bieden technische diensten aan Fortune 500-bedrijven - en helpen u om uw strategische en productiedoelen te behalen door nearshore-ontwikkelingsteams op te zetten.