Watch presentation on our generative AI capabilities

Offshore
Ontwikkelteam


Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Offshore Ontwikkelteam
Diensten die wij leveren
Waarom Grid Dynamics?
Onze ervaring

Wij verbinden ondernemingen al meer dan 15 jaar met offshore development teams. Meer dan de helft van onze klanten is in Europa gevestigd, met name in Nederland en Duitsland. Tegenwoordig zetten we onze expertise wereldwijd in.

Transparantie en persoonlijke aanpak

We hanteren een eenvoudig en transparant samenwerkingsmodel waarmee we onze klanten realistische verwachtingen kunnen bieden over de te verwachten resultaten. Grid Dynamics heeft de capaciteit om hoogwaardige diensten te leveren en een individuele benadering te hanteren.

Zakelijke cultuur

Developers van Grid Dynamics zijn bekend met werken op afstand, wat tot uiting komt in de waarden van het bedrijf en de manier waarop we zaken doen. Beproefde, bewezen oplossingen voor klanten en developers zorgen voor een productievere workflow.

Middelgrote technische dienstverlener

Grid Dynamics is een middelgrote Agile dienstverlener voor software development. Onze focus ligt op het handhaven van het vaardigheidsniveau van developers en het garanderen van een vlekkeloos leveringsproces met workstations, kantoorruimte en een cloudomgeving. We verbinden bedrijven met bekwame developers, zetten resultaatgerichte teams in en optimaliseren hun SDLC met bewezen bedrijfsoplossingen.

testimonial

De echte toegevoegde waarde van Grid Dynamics-developers is dat ze altijd klaar staan om hoogwaardige oplossingen te leveren en Widget Brain helpen opschalen wanneer nodig.

Reinier Meerwaldt
CTO, Widget Brain
Klaar om met ons te werken?
Een offshore team in 4 stappen
1. Vertel ons je behoeften

Laat ons weten wat je zakelijke behoeften, ideale teamstructuur, technologische expertise en verwachte salarisuitgaven zijn. Op basis daarvan screenen en shortlisten we de best passende kandidaten.

2. Houd gesprekken met developers

Je interviewt kandidaten zelf en kunt daarvoor zo veel tijd nemen als je wilt, volgens je eigen methoden.

3. Begin met werken!

Je geeft direct leiding aan je nieuwe medewerkers en kunt je concentreren op je eigen taken, terwijl wij alle administratieve zaken voor je regelen en zorgen voor een comfortabele werkomgeving voor je offshore development team.

4. Doorlopende ondersteuning

Je krijgt een toegewijde client manager bij Grid Dynamics, dus we zijn er altijd om je te helpen met vragen en verzoeken.

Klaar om met ons te werken?
Waarom werken met een offshore development team?
Expertise

In deze sterk gedigitaliseerde wereld kan technisch toptalent zich in principe overal ter wereld bevinden.

Betere prijzen

Werken met een offshore development team is minder duur dan een nearshore team, dus kun je de beste ICT-professionals inhuren tegen een goede prijs.

Tijdzones

Je hoeft zich geen zorgen te maken over tijdzones en miscommunicatie met een offshore development team - de developmentcyclus is 24/7.

Consistentie

Onze developers volgen technische trainingen in interne opleidingsprogramma's, zodat ze de nieuwste geavanceerde technologieën en ontwikkelingen meekrijgen.

Flexibiliteit

Het is gemakkelijker om op- en af te schalen met een offshore development team. Met onze CI/CD-pijplijnen kunt je sneller werken en de time-to-market met tot wel 50% verkorten.

Over ons

Grid Dynamics is een dienstverlener in digitale technologie die groei versnelt en het concurrentievoordeel versterkt voor onder meer Fortune 1000-bedrijven. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in digitale transformatie en software-innovatie, met name open source cloud-native programma's.

Onze klanten kunnen het engagementmodel kiezen dat het beste bij ze past, zoals Team Extension, Dedicated Teams, Pod Teams en Remote Development Centers. Grid Dynamics heeft kantoren in de VS, Oekraïne, Mexico, Servië, Polen en Moldavië en beschikt over de middelen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, waar ook ter wereld.