Watch presentation on our generative AI capabilities

Ontwikkelteam voor software
op maat


Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Ontwikkelteam voor software op maat
Diensten die wij leveren
Waarom Grid Dynamics?
Onze ervaring

We bouwen al 15 jaar dedicated teams. Meer dan de helft van onze klanten is in Europa gevestigd, met name in Nederland en Duitsland. Tegenwoordig zetten we onze expertise wereldwijd in.

Transparantie en werk op maat

We hebben een eenvoudig en transparant model voor samenwerking waarmee we onze klanten realistische voorspellingen kunnen bieden over de resultaten van de te leveren diensten. Grid Dynamics heeft de capaciteit om hoogwaardige diensten en een individuele benadering voor elke klant te leveren.

Zakelijke cultuur

Ontwikkelaars van Grid Dynamics zijn bekend met werken op afstand, wat tot uiting komt in de waarden van het bedrijf en de manier waarop we zaken doen. Bewezen oplossingen voor klanten en ontwikkelaars zorgen voor een constante, productieve workflow.

Technische dienstverlener

Grid Dynamics is een dienstverlener voor Agile software development. Onze focus ligt op het handhaven van het vaardigheidsniveau van onze developers en het garanderen van een strak leveringsproces met werkstations, kantoorruimte en een cloudomgeving. We verbinden bedrijven met ontwikkelaars, zetten teams op en optimaliseren hun SDLC door middel van bewezen bedrijfsoplossingen.

testimonial

De echte toegevoegde waarde van Grid Dynamics-developers is dat ze altijd klaar staan om hoogwaardige oplossingen te leveren en Widget Brain helpen opschalen wanneer nodig.

Reinier Meerwaldt
CTO, Widget Brain
Klaar om met ons te werken?
4 stappen om software developers in te huren
1. Je wensen met ons delen

Deel je zakelijke behoeften, gewenste teamstructuur, technologische expertise en salarisverwachtingen met ons. Op basis daarvan screenen en shortlisten we de best passende kandidaten.

2. Gesprekken voeren en mensen inhuren

Je voert zelf gesprekken met de kandidaten en kunt daar zoveel tijd voor nemen als je nodig hebt, volgens je eigen methoden.

3. Starten met werken

Je stuurt nieuwe medewerkers zelf rechtstreeks aan en concentreert je op je eigen rol in je organisatie. Wij verzorgen alles met betrekking tot het fysieke kantoor en de werkplek, en de salarisadministratie en contracten voor je remote teamleden.

4. Doorlopende ondersteuning

Je krijgt een eigen HR/Client Manager van Grid Dynamics, dus we zijn er altijd om je te helpen met je vragen of verzoeken.

Klaar om met ons te werken?
Waarom kiezen voor een software development team op maat?
Technische expertise op alle gebieden

Wij hebben toegang tot de beste 10% van technisch talent en hebben aan meer dan 1.000 producten gewerkt voor Fortune-500-bedrijven.

Consistentie

We ondersteunen onze mensen met interne technische trainingen en educatieve programma's, en kunnen altijd extra mensen leveren als zich onverwachte situaties voordoen. Continuïteit is onze kracht.

Allround ondersteuning

We bieden HR-services, kantoren en management voor je team in een van de techhubs van Centraal- en Oost-Europa of Amerika, zodat je vrijwel onmiddellijk van start kunt.

Opkomende technologieën

Een op maat gemaakt software development team levert kwaliteit, werkt in de cloud, verlaagt onderhoudskosten en biedt mogelijkheden voor ontwikkeling van vaardigheden.

Flexibiliteit

We helpen je aan een team op maat met de optie om eenvoudig op- en af te schalen. Onze CI/CD-pipeline helpt je bij het ontwikkelproces en verkort de time-to-market met 50%.

Budgetoptimalisatie

Software development uitbesteden met een team op maat betekent minder kosten voor werving en onboarding, terwijl je profiteert van de voordelen van het werken met een ervaren organisatie als Grid Dynamics.

Over ons

Grid Dynamics is een dienstverlener in digitale technologie die groei versnelt en het concurrentievoordeel van je onderneming versterkt. Grid Dynamics heeft meer dan 15 jaar ervaring in digitale transformatie en innovatie, met name in open source en cloud native.

Onze klanten hebben de mogelijkheid om het engagementmodel te kiezen dat het beste aansluit op hun situatie, zoals Team Extension, Dedicated Teams, Pod Teams en Remote Development Centers. Grid Dynamics heeft kantoren in de VS, Oekraïne, Mexico, Servië, Polen en Moldavië, en beschikt over de middelen om te voorzien in de behoeften van bedrijven van elke omvang, ongeacht waar ze zich bevinden.