Watch presentation on our generative AI capabilities

Softwareontwikkelaars
in Oekraїne inhuren


Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Softwareontwikkelaars in Oekraїne inhuren
Diensten die wij leveren
Waarom Grid Dynamics?
Onze ervaring

We bouwen al 15+ jaar aan dedicated teams over de hele wereld. Meer dan de helft van onze klanten zit in Europa, vooral in Nederland en Duitsland, maar we zetten onze expertise wereldwijd in.

Transparantie en werk op maat

We hebben een eenvoudig en transparant samenwerkingsmodel en bieden onze klanten realistische verwachtingen. Grid Dynamics heeft voldoende capaciteit om hoogwaardige diensten te leveren en elke klant individueel te benaderen.

Businesscultuur

Grid Dynamics heeft een lange geschiedenis van werken op afstand, wat tot uiting komt in onze waarden maar ook in de manier waarop we zaken doen: beproefde, werkende oplossingen voor klanten en developers voor stabiele, productieve workflows.

Technische dienstverlener

Grid Dynamics is een middelgrote Agile dienstverlener in software development. Onze focus ligt op het handhaven van het vaardigheidsniveau van onze developers en het garanderen van een vlekkeloos leveringsproces met workstations, kantoorruimte en een cloudomgeving. We verbinden bedrijven met bekwame developers, leveren resultaatgerichte teams en optimaliseren hun SDLC door middel van bewezen bedrijfsoplossingen.

testimonial

De echte toegevoegde waarde van Grid Dynamics-developers is dat ze altijd klaar staan om hoogwaardige oplossingen te leveren en Widget Brain helpen opschalen wanneer nodig.

Reinier Meerwaldt
CTO, Widget Brain
Klaar om met ons te werken?
Software developers inhuren in 4 stappen
1. Vertel ons je behoeften

Deel je zakelijke behoeften, teamwensen, technologische expertise en salarisverwachtingen met ons. Op basis daarvan screenen en shortlisten we de best passende kandidaten en stellen ze aan je voor.

2. Praat met developers en en huur ze in

Je interviewt de kandidaten persoonlijk en neemt zoveel tijd als je nodig hebt volgens je eigen voorkeursmethoden.

3. Begin met werken

Je stuurt de nieuwe medewerkers direct aan en concentreert je op je kerntaken, terwijl wij alle administratieve zaken voor je regelen en zorgen voor een comfortabele werkomgeving voor je teamleden.

4. Doorlopende ondersteuning

Je krijgt een dedicated HR/Client Manager aan onze kant, dus we zijn er altijd om je te helpen met eventuele vragen of verzoeken.

Klaar om met ons te werken?
Waarom outsourcen naar Oekraïne?
Volwassen tech-sector

Oekraïne is een tech-krachtpatser. Het land staat momenteel 11e op de lijst van beste offshore-software development-locaties ter wereld. De ICT-sector in Oekraïne groeit vijf keer sneller (25%) dan het wereldwijde gemiddelde (4-6%) en is de op één na grootste dienstensector (in export) van het land. In 2020 werd bijna $ 5 miljard aan inkomsten gegenereerd en tegen 2025 is dat naar verwachting $ 8,4 miljard. De hoofdstad van Oekraïne, Kyiv, staat op de 8e plaats in Europa als de beste stad voor startups.

Grote pool van technisch talent

Het aantal Oekraïense software developers bedroeg in 2015 ongeveer 74.000. In 2017 was dit aantal 166.000 en in 2020 200.000. De pool van talent van Oekraïne heeft jaarlijks een toestroom van 30.000 jonge developers die zijn afgestudeerd aan Oekraïense technische universiteiten. Bedrijven als Samsung, Oracle en Microsoft onderkennen de kwaliteit van Oekraïens talent en benutten die door offshore-kantoren op te richten en software developers in te huren in het land.

Geweldige technische expertise en een hoog niveau van Engels

Oekraïne behoort tot de top-10 van landen met de beste software developers ter wereld volgens HackerRank, met een grotere pool van technisch geschoolde krachten en betere tarieven dan Polen of de Tsjechische Republiek. Meer dan 79% van de Oekraïense software developers heeft een bovengemiddeld niveau Engels. Oekraïne heeft ook het grootste aantal developers dat gespecialiseerd is in C++ en Unity 3D. Het land staat op de tweede plaats in de wereld in het aantal developers gespecialiseerd in JavaScript, Magento en Scala.

Culturele en geografische nabijheid

Je Oekraïense team is slechts een vlucht van twee uur van je verwijderd. Er zijn directe vluchten van Kyiv naar alle grote technische hubs ter wereld: Londen, Amsterdam, Kopenhagen, Stockholm, New York en San Francisco.

Tijdsverschil

We lopen 1 uur voor op de meeste Europese landen en 7 uur op een groot deel van de Verenigde Staten. Dit tijdsverschil stelt ons in staat om gesynchroniseerd te werken en te communiceren met onze klanten.

Over Grid Dynamics

Grid Dynamics is een dienstverlener in digitale technologie die de groei versnelt en concurrentievoordeel versterkt. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in digitale transformatie en innovatie, met name op het gebied van open source cloud-native programma's.

Onze klanten hebben de mogelijkheid om het engagementmodel te kiezen dat het beste bij ze past, waaronder Team Extension, Dedicated Teams, Pod Teams, en Remote Development Centers. Grid Dynamics heeft kantoren in de VS, Oekraïne, Mexico, Servië, Polen en Moldavië, en beschikt over de middelen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, ongeacht waar ze zich bevinden.