Softwarebedrijf


Door de jaren heen is het gebruik van software steeds belangrijker geworden. Software is immers niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook bedrijven ontkomen niet aan software. Hierbij moet je wel een een verschil maken tussen bedrijven die draaien op software en bedrijven die deze software ontwikkelen. Software bedrijven hebben dus een belangrijke positie ingenomen in zowel ons persoonlijke als het bedrijfsleven.


Software bedrijven maken software omdat hier behoefte naar is. Zij identificeren een behoefte en ontwerpen vervolgens een programma om dit probleem op te lossen. Zulke programma´s worden door software ontwikkelaar ontwikkeld. 

Steeds meer afhankelijk van goede software

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk geworden van goede software. Kijk maar eens naar een tankstation. Zodra er een storing plaatsvindt in het betaalsysteem, kan een tankstation niet volledig meer draaien. Die afhankelijk maakt ons kwetsbaar, maar is ook een teken dat het investeren in betrouwbare software en goede software ontwikkelaars erg belangrijk is.

Investeer in ervaren en deskundige software ontwikkelaars

Bij Grid Dynamics zien wij deze ontwikkeling vooral in het aantal softwareontwikkelaars. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zichzelf te ontwikkelen in software development. Omdat het aantal developers van software steeds groter wordt, kan het voor bedrijven lastig zijn om de juiste persoon voor hun software vraagstuk te vinden. Grid Dynamics helpt graag in deze zoektocht naar de voor u beste developers. 

Wat kan Grid Dynamics voor u betekenen?

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om geschikte software ontwikkelaars te vinden. Door de jaren heen hebben wij al meer dan 300 bedrijven geholpen met ervaren developers. Dankzij ons het model dat wij zelf hebben ontwikkeld, onderscheiden wij ons van andere web development outsourcing. 

Waar je bij veel outsource bedrijven het contact verloopt via de accountmanager of project manager, communiceert u via Grid Dynamics direct met de door u zelf gekozen developers. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw project zo min mogelijk vertraging oploopt.

Benieuwd welke voordelen er voor uw bedrijf zijn? Vraag een gratis consult aan.