Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Werk Case Study: Android en iOS-ontwikkelaars voor Ways

Case Study: Android en iOS-ontwikkelaars voor Ways

Eivind Lindbråten

Founder/Developer
logo

Project
Ways AS

Application development company

Locatie
Østre Elvebakke 7 Oslo Norway
TEAM GROOTTE
1 Android developer, 1 iOS developer
Technologieёn

Case Study: Android en iOS-ontwikkelaars voor Ways

De Android-ontwikkelaar die we met Grid Dynamics inhuurden heeft ons geholpen om twee grote projecten met succes te voltooien. Onze externe developer was ook een stimulans om de manier waarop we werken te professionaliseren: u kunt geen slordige workflow hebben als u werkt met externe teamleden.

We huurden Vladimir in toen we een groot project binnengehaald hadden, maar had niet de interne capaciteit om het te voltooien. In Noorwegen  konden we niet op tijd de geschikte kandidaat vinden.

De Android-ontwikkelaar die we met Grid Dynamics inhuurden heeft ons geholpen om twee grote projecten met succes te voltooien. Onze externe developer was ook een stimulans om de manier waarop we werken te professionaliseren.

We hebben veel ervaring met het werken met freelancers uit verschillende delen van de wereld en we hebben heel verschillend gedrag van hen gezien. Met onze Android developer uit Oekraïne echter, zijn de culturele verschillen te verwaarlozen. We denken dat op een vergelijkbare manier en de resultaten die hij levert zijn altijd van topkwaliteit. Het Outstaffingmodel heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van het werken met freelancers. Het belangrijkste is dat de externe medewerkers full-time werken, wat betekent dat u precies weet hoeveel uren ze in kunnen zetten en wanneer u contact met hen heeft. Het is gewoon een stuk voorspelbaarder op deze manier.

Het Outstaffingmodel heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van het werken met freelancers. Het belangrijkste is dat de externe medewerkers full-time werken, wat betekent dat u precies weet hoeveel uren ze in kunnen zetten en wanneer u contact met hen heeft. 

Waarom Grid Dynamics

Vanuit projectmanagement oogpunt heeft Grid Dynamics een geweldig resultaat geleverd. Het vinden van de beste talenten is een lastige klus, dus we waren aangenaam verrast toen Grid Dynamics ons de cv's van echte topontwikkelaars stuurde: dankzij hen hoefden we alleen nog maar de laatste selectie te maken. Ze hebben ook altijd snel gereageerd wanneer we contact met hen opnamen. We zijn volledig tevreden met onze samenwerking, dus hebben we onlangs nog een iOS-ontwikkelaar toegevoegd aan ons Grid Dynamics-team.

Tools

  • Trello, GitHub.

Tips

  • Bij het aannemen van nieuwe mensen voor uw team, beslis op basis van sociale vaardigheden, niet alleen technische kennis.
  • Neem de tijd voor potentiële kandidaten.
  • Eén interview is niet genoeg om uit te vinden welke kandidaat het beste bij uw bedrijf past.
  • Vraag kandidaten over projecten waar ze zelf trots op zijn of het leukst vonden om aan te werken. 
  • Als u Agile niet volledig kunt implementeren, probeer dan in ieder geval om bepaalde elementen ervan, zoals sprints of storypoints te introduceren

Eivind Lindbråten

Founder/Developer
logo

Project
Ways AS

Application development company

Locatie
Østre Elvebakke 7 Oslo Norway
TEAM GROOTTE
1 Android developer, 1 iOS developer
Technologieёn
learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team? Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer succes verhalen

Case Image
Company logo

Case Study: 5 NET ontwikkelaars voor CompuWeigh

Grid Dynamics heeft geholpen om ons IT-team uit te breiden met goedgekwalificeerde engineers, zodat wij onze tijd niet langer hoefden te verspillen aan mensen die niet geschikt zijn.

Case Image
Company logo

Case Study: Nearshore Magento Ontwikkelaar voor Jarrang

Werken met Grid Dynamics heeft ons geholpen om sneller en efficiënter te reageren op de marktbehoeften met topkwaliteit ontwikkelaars die net zo toegewijd zijn aan ons succes als onze eigen interne developers.

Case Image
Company logo

Casestudy: Oekraïense developers werken voor een Nederlandse app voor persoonlijke financiën en investeringen

Ik weet niet of het kwam doordat ze Oekraïners zijn of ingehuurd door Grid Dynamics, maar ze waren van begin af aan geïnteresseerd niet alleen in de technologie en de ontwikkeling van nerdy dingen maar ook in ons product. Dit was precies wat we zochten.