Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Werk Case Study: IT Outsourcing Ervaring: AngularJS Development Team voor Studytube

Case Study: IT Outsourcing Ervaring: AngularJS Development Team voor Studytube

Stepan Suvorov

VP of Engineering
logo

Project
Studytube

E-learning platform

Locatie
Condensatorweg 54 1014 AX Amsterdam Netherlands
TEAM GROOTTE
8 JavaScript developers, 1 Ruby on Rails developer
Technologieёn

Case Study: IT Outsourcing Ervaring: AngularJS Development Team voor Studytube

Deze case studie laat zien hoe een Nederlands e-learning platform heeft geprofiteerd van het werken met offshore-JavaScript-ontwikkelaars uit Oekraïne.

Samenwerking met Grid Dynamics

Het team dat we samen met Grid Dynamics hebben opgebouwd, bestaat uit betrouwbare JavaScript-ontwikkelaars die hoge kwaliteit code programmeren. Het externe model werkt zeker goed voor ons.Toen ik als Senior JavaScript ontwikkelaar bij Studytube kwam werken, was mijn missie een AngularJS-team op te bouwen om ons platform verder te ontwikkelen. Omdat JavaScript is een relatief jonge technologie is, was het lastig om ervaren JavaScript programmeurs te vinden en het vinden van AngularJS ontwikkelaars bleek nog moeilijker. Ik besloot om ons JavaScript ontwikkelteam in Oekraïne met Grid Dynamics op te zetten, omdat ik daar eerder had gewerkt en van binnenuit wist hoe alles er werkt.

Grid Dynamics zorgt voor alle randzaken die te maken hebben met het opzetten en onderhouden van een extern ontwikkelteam in Oekraïne. Over het algemeen voldoet het bedrijf precies aan onze behoeften en onze doet ons Oekraïense team het gewoon geweldig.

Waarom Grid Dynamics

Grid Dynamics zorgt voor alle randzaken die te maken hebben met het opzetten en onderhouden van een extern ontwikkelteam in Oekraïne. Allereerst natuurlijk het opzetten van werkplekken en het verzorgen van salarisadministratie en belastingen. Onze HR / Client Manager bij Grid Dynamics ondersteunt ons elke keer als we nieuwe ontwikkelaars voor ons team nodig hebben. Over het algemeen voldoet het bedrijf precies aan onze behoeften en onze doet ons Oekraïense team het gewoon geweldig.

Tools 

  • Jira, Confluence, Slack, Google Hangouts, WorkFlowy.

Tips

  • Als u werkt met een relatief nieuwe of zeldzame technologie en mensen met relevante ervaring moeilijk te vinden zijn, is het inhuren van gemotiveerde ontwikkelaars in een soortgelijke techniek een slim idee. Geef ze dan een paar maanden de tijd om de tech-stack te leren die u gebruikt
  • Werk alleen met remote ontwikkelaars als ze oprecht geïnteresseerd in uw project en die u niet de hele tijd hoeft aan te sporen om aan het werk te gaan.
  • Organiseer zakenreizen naar het hoofdkantoor van uw bedrijf voor uw offshore team om lange termijn doelen persoonlijk te bespreken. Zo kunnen u uw interne team en het team-op-afstand elkaar ook beter leren kennen, wat de samenwerking ten goede komt.
  • Houd de dagelijkse stand-ups meetings in de ‘planking’ pose zodat deze besprekingen to-the-point blijven en vlot verlopen.

Stepan Suvorov

VP of Engineering
logo

Project
Studytube

E-learning platform

Locatie
Condensatorweg 54 1014 AX Amsterdam Netherlands
TEAM GROOTTE
8 JavaScript developers, 1 Ruby on Rails developer
Technologieёn
learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team? Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer succes verhalen

Case Image
Company logo

Case Study: PowerBuilder Team voor Cornerstone Systems

Grid Dynamics was in staat om voor ons hoogopgeleide ontwikkelaars in te huren. En dat voor een prijs die ruwweg de helft is dan dat van dergelijke developers in de Verenigde Staten.

Case Image
Company logo

Case Study: Big Data Software Ontwikkelteam voor Unomy

Sinds de start van onze samenwerking met Grid Dynamics en het inhuren van ons eerste lid van ons development team in Oekraïne, hebben we ons team bij Grid Dynamics al flink uitgebreid. Al met al denk ik dat we een goede samenwerking hebben.

Case Image
Company logo

Case Study: Android en iOS-ontwikkelaars voor Ways

Vanuit projectmanagement oogpunt heeft Grid Dynamics een geweldig resultaat geleverd. Het vinden van de beste talenten is een lastige klus, dus we waren aangenaam verrast toen Grid Dynamics ons de cv's van echte topontwikkelaars stuurde.