Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Werk Case Study: IT Outsourcing Ervaring: AngularJS Development Team voor Studytube

Case Study: IT Outsourcing Ervaring: AngularJS Development Team voor Studytube

Stepan Suvorov

VP of Engineering
logo

Project
Studytube

E-learning platform

Locatie
Condensatorweg 54 1014 AX Amsterdam Netherlands
TEAM GROOTTE
8 JavaScript developers, 1 Ruby on Rails developer
Technologieёn

Case Study: IT Outsourcing Ervaring: AngularJS Development Team voor Studytube

Deze case studie laat zien hoe een Nederlands e-learning platform heeft geprofiteerd van het werken met offshore-JavaScript-ontwikkelaars uit Oekraïne.

Samenwerking met Grid Dynamics

Het team dat we samen met Grid Dynamics hebben opgebouwd, bestaat uit betrouwbare JavaScript-ontwikkelaars die hoge kwaliteit code programmeren. Het externe model werkt zeker goed voor ons.Toen ik als Senior JavaScript ontwikkelaar bij Studytube kwam werken, was mijn missie een AngularJS-team op te bouwen om ons platform verder te ontwikkelen. Omdat JavaScript is een relatief jonge technologie is, was het lastig om ervaren JavaScript programmeurs te vinden en het vinden van AngularJS ontwikkelaars bleek nog moeilijker. Ik besloot om ons JavaScript ontwikkelteam in Oekraïne met Grid Dynamics op te zetten, omdat ik daar eerder had gewerkt en van binnenuit wist hoe alles er werkt.

Grid Dynamics zorgt voor alle randzaken die te maken hebben met het opzetten en onderhouden van een extern ontwikkelteam in Oekraïne. Over het algemeen voldoet het bedrijf precies aan onze behoeften en onze doet ons Oekraïense team het gewoon geweldig.

Waarom Grid Dynamics

Grid Dynamics zorgt voor alle randzaken die te maken hebben met het opzetten en onderhouden van een extern ontwikkelteam in Oekraïne. Allereerst natuurlijk het opzetten van werkplekken en het verzorgen van salarisadministratie en belastingen. Onze HR / Client Manager bij Grid Dynamics ondersteunt ons elke keer als we nieuwe ontwikkelaars voor ons team nodig hebben. Over het algemeen voldoet het bedrijf precies aan onze behoeften en onze doet ons Oekraïense team het gewoon geweldig.

Tools 

  • Jira, Confluence, Slack, Google Hangouts, WorkFlowy.

Tips

  • Als u werkt met een relatief nieuwe of zeldzame technologie en mensen met relevante ervaring moeilijk te vinden zijn, is het inhuren van gemotiveerde ontwikkelaars in een soortgelijke techniek een slim idee. Geef ze dan een paar maanden de tijd om de tech-stack te leren die u gebruikt
  • Werk alleen met remote ontwikkelaars als ze oprecht geïnteresseerd in uw project en die u niet de hele tijd hoeft aan te sporen om aan het werk te gaan.
  • Organiseer zakenreizen naar het hoofdkantoor van uw bedrijf voor uw offshore team om lange termijn doelen persoonlijk te bespreken. Zo kunnen u uw interne team en het team-op-afstand elkaar ook beter leren kennen, wat de samenwerking ten goede komt.
  • Houd de dagelijkse stand-ups meetings in de ‘planking’ pose zodat deze besprekingen to-the-point blijven en vlot verlopen.

Stepan Suvorov

VP of Engineering
logo

Project
Studytube

E-learning platform

Locatie
Condensatorweg 54 1014 AX Amsterdam Netherlands
TEAM GROOTTE
8 JavaScript developers, 1 Ruby on Rails developer
Technologieёn
learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team? Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer succes verhalen

Case Image
Company logo

Case Study: 5 NET ontwikkelaars voor CompuWeigh

Grid Dynamics heeft geholpen om ons IT-team uit te breiden met goedgekwalificeerde engineers, zodat wij onze tijd niet langer hoefden te verspillen aan mensen die niet geschikt zijn.

Case Image
Company logo

Case Study: PowerBuilder Team voor Cornerstone Systems

Grid Dynamics was in staat om voor ons hoogopgeleide ontwikkelaars in te huren. En dat voor een prijs die ruwweg de helft is dan dat van dergelijke developers in de Verenigde Staten.

Case Image
Company logo

Casestudy: Oekraïense developers werken voor een Nederlandse app voor persoonlijke financiën en investeringen

Ik weet niet of het kwam doordat ze Oekraïners zijn of ingehuurd door Grid Dynamics, maar ze waren van begin af aan geïnteresseerd niet alleen in de technologie en de ontwikkeling van nerdy dingen maar ook in ons product. Dit was precies wat we zochten.