Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Werk Case Study: Big Data Software Ontwikkelteam voor Unomy

Case Study: Big Data Software Ontwikkelteam voor Unomy

Dima Kuchin

CTO
logo

Project
Unomy

Sales and marketing intelligence platform

Locatie
Israel
TEAM GROOTTE
Team Lead, Big Data Architect, Senior Python Developer, Front-End Developer, DevOps Engineer, Web Developer (part-time), QA Engineer (part-time).
Technologieёn

Case Study: Big Data Software Ontwikkelteam voor Unomy

Deze case studie laat zien hoe een snel groeiend Israëlisch SaaS-bedrijf profiteerde van het werken met offshore software ontwikkelaars uit Oekraïne.

Met Grid Dynamics zijn we in staat om top-ontwikkelaars te seecteren, zeer getalenteerd en deskundig. Zij helpen ons om resultaten te bereiken waarvoor je meestal een team nodig hebt dat twee tot drie keer groter is dan het onze. Toen ik als CTO bij Unomy kwam, had het bedrijf al een alpha product dat we aan investeerders konden presenteren. Om onze software verder te ontwikkelen, moest ik een team opzetten van programmeurs met ervaring in het bouwen van uitgebreide big data-applicaties. Ontwikkelaars met de vereiste deskundigheid zijn erg duur in Israël en het is niet gemakkelijk hen hier te vinden, dus besloten we om te zoeken naar big data talent in Oekraïne.

Grid Dynamics heeft ons in staat gesteld om de top-engineers snel in te huren en ook te besparen op werkplek, verzekeringen en andere kosten die komen bij het inhuren van een werknemer in Israël.

Waarom Grid Dynamics

Grid Dynamics heeft ons in staat gesteld om de top-engineers snel in te huren en ook te besparen op werkplek, verzekeringen en andere kosten die komen bij het inhuren van een werknemer in Israël. Onze HR / Account Manager bij Grid Dynamics helpt ons een gezonde werkrelatie met ons offshore team te onderhouden. Omdat hij in hetzelfde kantoor zit als onze software engineers, lost hij veel issues op lokaal niveau op en vraagt hij mij alleen als hij mij echt nodig heeft. Sinds de start van onze samenwerking met Grid Dynamics en het inhuren van ons eerste lid van ons development team in Oekraïne, hebben we ons team bij Grid Dynamics al flink uitgebreid. Al met al denk ik dat we een goede samenwerking hebben.

Sinds de start van onze samenwerking met Grid Dynamics en het inhuren van ons eerste lid van ons development team in Oekraïne, hebben we ons team bij Grid Dynamics al flink uitgebreid. Al met al denk ik dat we een goede samenwerking hebben.

Tools

  • Jira, Slack, Skype

Tips

  • Geef uw kandidaten tijdens het interviewstadium enkele testopdrachten om hun probleemoplossend vermogen te testen en te zien hoe goed ze uw wensen begrijpen.
  • Huur ervaren ontwikkelaars in, omdat die onafhankelijker en gemotiveerder zijn om hard te werken.
  • Organiseer een dagelijkse stand-up meeting met het hele team en doe één-op-één-gesprekken om kleinere technische vragen te bespreken.
  • Bel in plaats van berichten uit te wisselen om tijd te besparen.

Dima Kuchin

CTO
logo

Project
Unomy

Sales and marketing intelligence platform

Locatie
Israel
TEAM GROOTTE
Team Lead, Big Data Architect, Senior Python Developer, Front-End Developer, DevOps Engineer, Web Developer (part-time), QA Engineer (part-time).
Technologieёn
learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team? Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer succes verhalen

Case Image
Company logo

Case study: Internet en e-commerce ontwikkelteam voor Mach3Builders

Grid Dynamics is in staat geweest om de programmeurs die we nodig hadden, snel in te huren. Bovendien hebben ze goed gepresteerd door onze developers lang te behouden met effectieve HR-tactieken. Ze doen alles om ons tevreden te maken. 

Case Image
Company logo

Case study: .NET-developer voor Xuntos

Deze casestudy laat zien hoe een Nederlands softwareontwikkelingsbedrijf profiteert van het werken met remote developers in Oekraïne.

Case Image
Company logo

Case study: SQL en Full-Stack ontwikkelaars voor Lamina Technologies

Deze casestudy laat zien hoe de samenwerking met Grid Dynamics Lamina Technologies heeft geholpen de flexibiliteit in de productie te vergroten, de tijd benodigd voor installatie terug te brengen en de efficiëntie te vergroten.