Home Diensten Wereldwijde teamvergroting Werk Case study: PHP en JavaScript developers voor Oktopost

Case study: PHP en JavaScript developers voor Oktopost

Liad Guez

Co-Founder and VP Product
logo

Project
Oktopost

Social Media Management Platform

Locatie
Tuval St 34, Ramat Gan Israel
TEAM GROOTTE
3 Web developers
Technologieёn

Case study: PHP en JavaScript developers voor Oktopost

Deze casestudy laat zien hoe verkooppipeline van Oktopost door de samenwerking met Grid Dynamics is uitgebreid, en Grid Dynamics fungeert als een van de pijlers voor het succes van het bedrijf.

Bij Oktopost zoeken we ambitieuze en gemotiveerde mensen die meer willen dan een baan van negen tot vijf. Na de Israëlische markt een tijdlang geobserveerd te hebben, beseften we dat we geen geschikte kandidaten zouden kunnen vinden. Daarom was onze prioriteit bij Grid Dynamics om extra developers te werven met de juiste vaardigheden en specialisaties.

Grid Dynamics bleek zeer professioneel te werken. Het personeel reageerde alert en wist specifieke vragen over markten en het wervingsproces duidelijk uit te leggen. Ook de transparantie van de procedures stelden we zeer op prijs.

Waarom Grid Dynamics?

Nadat we een aantal outsourcing providers hadden overwogen, hebben we voor Grid Dynamics gekozen, omdat:

  • Grid Dynamics zeer professioneel te werk gaat. Het personeel reageerde alert en wist specifieke vragen over markten en het wervingsproces duidelijk uit te leggen. Ook de transparantie van de procedures stelden we zeer op prijs.
  • Grid Dynamics is erin geslaagd om aan onze behoeften te voldoen en het juiste tech-talent voor ons te vinden.
  • Grid Dynamics redelijke prijzen heeft, niet te laag en niet zo hoog zoals andere grote bedrijven in Oekraïne.

 

Indrukken

Onze samenwerking met Grid Dynamics is een succes. Het team was zeer alert - als we problemen moesten oplossen, werden ze snel aangepakt. We proberen ons Oekraïense team minstens één keer in de twee maanden te bezoeken, omdat het belangrijk voor ons is om veel contact te hebben met het team. Toen ik het kantoor in Kiev bezocht, was ik verrast over hoe leuk het was. Ik vind het indrukwekkend dat Grid Dynamics geen groot bedrijf is en toch in staat is om er hoge standaarden op na te houden.

Toegevoegde waarde

Het is moeilijk in cijfers uit te drukken hoe groot de productiviteitsgroei is geweest die Oktopost heeft bereikt met Grid Dynamics. Wel kan ik zeggen dat offshoring ons geholpen heeft ons pallet aan diensten uit te breiden en dingen te ontwikkelen die we eerder niet konden ontwikkelen.

Het belangrijkste voordeel van het op afstand creëren van een developmenthub is de toename van de beschikbare talentenpool. Als ik nu van plan ben nieuwe werknemers aan te nemen, kan ik of de Israëlische of de Oekraïense ICT-markt onderzoeken, omdat ik werkende teams heb in beide markten. Op deze manier leidt samenwerking op afstand tot meer flexibiliteit in ons bedrijf.

Tools

  • WhatsApp, Slack, Trello

Tips

  • Bedenk een aantal geloofwaardige argumenten voor het bouwen aan een nearshore developerteam. Alleen een budget is niet genoeg om de tijd en inspanning te compenseren.
  • Communiceer veel met uw externe team. Sta klaar om hun vragen te beantwoorden en om met ze te bellen.
  • Maak gebruik van iedere gelegenheid om uw externe developers een bezoekje te brengen.
  • Developers moeten het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van het team en niet slechts een handje helpen. Zorg ervoor dat ze tevreden zijn en werken aan de projecten die hen helpen carrière te maken.
  • Besteed meer tijd in coderevisies. Controleer de bestaande code herhaaldelijk.
  • Zorg dat u goede developmentprocessen en -procedures hanteert.

Lees hier het volledige interview.

Liad Guez

Co-Founder and VP Product
logo

Project
Oktopost

Social Media Management Platform

Locatie
Tuval St 34, Ramat Gan Israel
TEAM GROOTTE
3 Web developers
Technologieёn
learn-more

Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team? Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

Neem vrijblijvend contact op

Meer succes verhalen

Case Image
Company logo

Case Study: IT Outsourcing Story: een ervaren Developer voor SoLocal

Oekraïne heeft veel talentvolle ontwikkelaars die goed Engels spreken. Grid Dynamics is een betrouwbaar bedrijf en we hebben er nooit spijt van gehad om samen te werken.

Case Image
Company logo

Case Study: Java Ontwikkelingsteam voor Euretos

Na evaluatie en eerdere ervaringen met andere nearshore ontwikkelaars hebben we gekozen voor Grid Dynamics (en dus ook voor Oekraïne) als onze basis voor ontwikkeling. 

Case Image
Company logo

Case Study: Big Data Software Ontwikkelteam voor Unomy

Sinds de start van onze samenwerking met Grid Dynamics en het inhuren van ons eerste lid van ons development team in Oekraïne, hebben we ons team bij Grid Dynamics al flink uitgebreid. Al met al denk ik dat we een goede samenwerking hebben.