Blog is een uitgebreide opslagplaats van unieke gegevens voor bedrijfseigenaren uit veelzijdige domeinen. Hier vindt u de laatste informatie over salarissen voor softwareontwikkelaars; leer wat de tarieven zijn voor offshore softwareontwikkeling op de topbestemmingen voor IT-outsourcing; krijg relevant advies over teambeheer op afstand van Grid Dynamics-experts en wereldwijde zakelijke haaien; en bepaal waarom steeds meer bedrijven outsourcen.

Blog Image

11 voorbeelden van het uitbesteden van ICT waar elke startup van kan leren

11 voorbeelden van het uitbesteden van ICT. Succesverhalen uit de praktijk van uitbesteden van ICT en voorbeelden van bedrijven zoals Pricena, Slack, Skype die software development overlaten aan remote teams.

Posted Oct 19, 2023
Blog Image

Welk land heeft de beste webontwikkelaars in 2020?

Omdat het aantal ICT’ers blijft groeien hebben we besloten om de verdeling van de beste webontwikkelaars per land nader te bekijken. Lees door om erachter te komen welk land in 2020 de beste developers heeft. 

Posted Sep 29, 2023
Blog Image

Agile POD's: Het nieuwste in outsourcing van software development

IT-bedrijven streven ernaar om sneller resultaten te verwerken, verspilling te verminderen, de efficiëntie van development-taken te verhogen, veranderingen sneller te doorvoeren en tegelijk risico's minimaliseren. Deze balanceeract heeft gel...

Posted Sep 21, 2023
Blog Image

Hoeveel software ontwikkelaars zijn er in de VS, Nederland en in de wereld?

Mensen tellen is moeilijk. Veel onderzoeksbureaus proberen in te schatten hoeveel software ontwikkelaars er in de wereld zijn. We hebben verschillende statistische bronnen voor software ontwikkelaars gevonden, waaronder het aantal in de VS.

Posted Aug 08, 2023
Blog Image

Betekenis van outsourcing en de voordelen van IT Outsourcing

Wat is outsourcing en in het bijzonder outsourcing in de IT-industrie? In dit artikel leggen we de voordelen en nadelen uit van outsourcing in de informatietechnologie, en bespreken we de meest voorkomende vormen en modellen van outsourcing. 

Posted Jul 07, 2023
Blog Image

Gemiddeld salaris front-end-developers wereldwijd in 2022 [Bijgewerkt]

Ons nieuwste rapport van 2022 over het gemiddelde salaris van front-end-developers in Europa en de VS is klaar! Lees wat het salaris van front-end-developers is in 's werelds grootste techhubs volgens PayScale, SalaryExpert en GlassDoor.

Posted Oct 25, 2022
Blog Image

De voordelen van uitbesteden van je software development naar Mexico.

In dit artikel geven we een overzicht van het Mexicaanse ICT-ecosysteem en lichten we de voordelen toe van Mexico als outsourcingbestemming voor agile development.

Posted Aug 19, 2022
Blog Image

Het verschil tussen Outsourcing, offshoring en Nearshoring. Tips om uw project goed op te zetten.

Outsourcing vs. Offshoring vs. Nearshoring vs. Remote Team. Wat is het verschil? Welk model zal het beste voor u werken? In dit artikel delen we de voors en tegens van elk om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Posted Dec 22, 2021
Blog Image

Trends in outsourcing en personeelstekort in de Benelux

De belangrijkste outsourcing trends in de Benelux en technisch personeel inhuren in 2022.

Posted Dec 02, 2021